Konan Sumerijanac
Aktivan član
- Poruka
- 1.825
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mojoj ženi svako veče uključena Farma. A ona, u glavnom, spava.![]()
Rijaliti nije dno dna vec ljudi. Postojanje rijaliti ja je sasvim opravdano.
Narodu je potrebno pokazati kakav je i na taj nacin delovati na promene ponasanja.
Cinjenica je da ljude zanima sta bi drugi uradili i kako, da bi na osnovu tog saznanja uklapali svoje ponasanje
ili se bar smejali drugima.
Nemam nista protiv rijalitija iako me apsolutno nikad nije zanimalo da pratim bilo koji, cak nemam pojma ni kojih sve rijalitija ima.
Pitanje je zasto je hakim postavio ovu temu na filozofiji, a ne ,recimo, na psihologiji....sa druge strane jasno je sta je hteo...
Mislim da ostavljanjem ljudima sve na izbor ima smisla i da se tako menjaju mnogi odnosi, tako da je sve to prikaz kraja jedne civilizacije i stvaranje nove i drugacije i svakako ne trenutno bolje.
Mozda je dobro ovde postaviti pitanje: Da li je kontrola nacina razmisljanja ljudi, u sadasnjem trenutku, bolja nego sto je kontrola kretanja bila u vreme robovlasnistva?
"Da li je kontrola nacina razmisljanja ljudi, u sadasnjem trenutku, bolja nego sto je kontrola kretanja bila u vreme robovlasnistva?"
Pitam se gde je greska u ovom pitanju? Trazio sam paralelu izmedju dva robovlasnicka drustva...

Stanovnici rijalitija su pažljivo birani sa moralnog i kulturnog dna društva.
I oni se ponašaju onako kako jedino umeju: svađaju se, pljuju, tuku...
Društvo se postepeno identifikuje sa njima, ljudi sa dna brzo postaju junaci (jer ih gledaoci upoređuju sa drugim ljudima sa dna).
Tako se kvari društvo.
Oproban recept.
Šta bi se dogodilo kada bi organizatori izbacili ološ i talog,
i u rijaliti uveli pametne ljude, intelektualce, književnike, filozofe, glumce...?
Da li bi takav rijaliti bio zanimljiviji za gledanje,
i ako bi, da li bi se svest gledalaca promenila na bolje?
Da li bismo postali bolje društvo kada bismo, umesto prostitutki i prevaranata, gledali intelektualni krem društva?
Možda je sve namešteno. Velimir Abramović tvrdi da se na čitavom Balkau dešava jedan velikiPrvi VB je bio namesten, a verovatno i svaki sledeci...
Definicija iz udžbenika:
"Država je institucija sile koja tu silu primenjuje u korist vladajuće klase."
Vladajuca klasa je, trenutno, drug Djordje Soros i banda koju je on iskolovao.
Srbija nije iskolovala ni jednog svog ministra. Sve ih je iskolovao Djordje Soros, tamo po amerikama i drugim vukojebinama.
Srbija tako nije drzava, nego je privatno preduzece pomenutog Djoke.
U tom privatnom preduzecu postoje raznorazni menadzeri sa raznoraznim ovlascenjima, ali je drug Djoka vlasnik.

Možda je sve namešteno. Velimir Abramović tvrdi da se na čitavom Balkau dešava jedan veliki
socijalni eksperiment.
pa sad.. ko će dokazati da nije tako...
Prvi je bio elegantno namesten....bices pobednik, ako zadrzis 10% a ostalo vratis, a u medjuvremenu zivotaris i postajes medijska zvezda...takav je bio dil...
- - - - - - - - - -
Najbolja terapija za mnoge životne probleme jest odmaknuti se od ljudi koji ih stvaraju.
Narod u 99% slucajeva obozava ovu izreku...znaci ne samo da se drze nje nego je obozavaju...
Ima jos jedna koja ide u paketu...
Ko vidi veliki problem ne samo da ga vidi, nego i na vas žele preneti to svoje viđenje, to svoje doživljavanje, tu svoju turobnu fantaziju
Iz ove dve recenice recepturu vecine u narodu, jasno se vidi sta narod bira.....udri brigu na veselje i otimaj, ebi i spletkaj sve sto mozes...
Bez mozga i bez ikakve zadrske...ebes moral, on je zadrska...

Ljudima se servira samo ono što sami žele... nerealno je očekivati od rulje da se bavi uzvišenim stvarima, većina ljudi su prosek i njima i njihovim potrebama su namenjena sredstva masovnog informisanja. Nije tako samo kod nas, već svuda - i u Americi se najviše gledaju sestre Kardashian, raznorazna muzička takmičenja, rijalitiji itd.