Parodija modernog muškarca

Vecinu tih blagodeti modernog doba koje nam svima olaksavaju zivote su izmislili muskraci, i onda se pojavi zena da nas nazove sisama sto ne nosimo na ledjima nego kolima, sto se ne orijentisemo prema suncu i zvezdama nego GPSom, sto ne pravimo sekirice od kamenja, sto ne palimo vatru kremenom nego se grejemo na struju?

Ima li kraja razmazenosti pojedinica?
Tebi je bas dosadno u zivotu.
Dobro.

Razumem ove mudre koji ćute jer nemaju ništa u gaćama, pa ne moraju da dokazuju da su mudri, ali ovi što slikaju muda koja kriju to već ne razumem i meni su to moderni muškarci....mudri i nose svoje prekrštene , moderno prekrštene, torbice, koje su nekada zvali pederuše....

Znam.

Normalno, tata me naučio.

Svinju mi žao da ubijem zbog sapuna.
Veš, nadam se, znamo svi da peremo.

😶

Па да глупо је убити свињу због глицерина, има тога по маркетима...а, тек сапуна...

Веш пракљачом можда ћеш некада опрати... :manikir: ... али где ти је поток?!? А немаш ни снаге да донесеш мокар веш са прања

Jok.

Zašto si tako sumnjičav?

Inače, kako tebi ide pranje i nošenje veša? Nije ti valjda teško? 😶

Не.!!! Веш није проблем.

Имам само проблема са постмодерни панталонама... :kafa:

1704740433433.png

Kako bi sebe vidite u ovom novom dobu?
Kao modernog muškarca ili ne?
ne, stara škola
Šta bi zapravo značilo to biti "moderan". Fensi, snob ili samo bu.ala?
Vegan, i dalabu
Zar nije to samo parodija od muškarca ili vas je novo doba takvim napravilo? Krivo je vreme ili je to samo izgovor?
🤔
Da pojasnim:
Gledam oko sebe muškarce u kolima sa GPRS-om, fensi kolima, naparfemisane, posećuju teretane i sl.,...i zapitam se: Ako počne nuklearni rat ili neka velika elementarna nepogoda -koliko broj vas bi preživeo? Hvala.
vise nego vas, go sigurno
Бајо мој...

Какви збућкани појмови... :manikir:
zaista

Back