"Parni valjak" protutnjao kroz Kazahstan!

Sadik je juče bio nerešiva enigma i za Astanu i za Partizan i za sudiju a i za samog sebe :lol:
Realno, lik je komedija od igrača. Primi loptu i blage veze nema šta će sa njom ali je brz, krakat, borben i što mi se najviše sviđa, uvek traži loptu i otkriva se i čim je dobije, okreće se ka protivničkom golu i gura napred.

Dobra igra juče, to je ono što kažem - Natho i Suma moraju zajedno da igraju.
Savo možda nije vrhunski trener ali radi sasvim dobar posao za sada. Na stranu dobro uklopljena letošnja pojačanja, igrači kao što su Urošević, Zdjelar, Šćekić i Ostojić igraju daleko bolje nego prošle godine.

Samo nije potrebna nikakva euforija, dobro odrađen posao i to je to. Nije ova Astana ništa posebno i nas tek čekaju teške utakmice. Da samo dobismo klinčevi Alkmar pre...

I još jedna stvar za Sadika, recimo juče u prvom poluvremenu onaj njihov štoper sam nešto petlja na 20 metara od njihovog gola, ovaj se u tri koraka stvorio pored njega i uzeo mu loptu i, dobro, jeste se on posle zavrzao sam o svoje noge i stropoštao se kao metar drva ali mi se sviđa ta njegova energija i borbenost koju baš odavno nisam video kod nekog Partizanovog napadača.

Back