Parlamentarna opozicija zvanično traži prelaznu vladu u Srbiji

Konstatuje se ono što je kristalno jasno od samog početka: baš sve je ogoljena borba za vlast prečicom, bez izbora.

Neće kompletnu vlast..u stvari, ne znam šta hoće

" Predlog Vlade narodnog poverenja zasnovan je na pretpostavci da se ne menja sadašnja struktura Vlade, odnosno delokrug pojedinih ministarstava, prema važećem Zakonu o ministarstvima. "

Izvor https://zelenolevifront.rs/vlada-narodnog-poverenja-ceo-tekst-predloga/

Taj koncept Vlade narodnog poverenja je..čudan..

" Kandidati/kinje za ministre/ke koji bi u Vladi narodnog poverenja predstavljali slobodne građane/ke treba da imaju odgovarajuća ekspertska znanja i iskustvo. Potrebni su eksperti koji razumeju kako funkcioniše državna uprava, lokalna samouprava, kako se vodi birački spisak i primenjuju izborni zakoni itd"

Ti eksperti moraju da rade u opštinskim i gradskim upravama da bi znali kako sve funkcioniše. Drugačije ne može.

To mogu biti bivši predsednici opština, načelnici opštinskih i gradskih uprava.

Neko ko nije radio u opštinskoj ili u gradskoj upravi može da ima teorijsko znanje ali ne praktično..i tu bi onda trebala da bude i obuka tih ljudi etc..

Čudno, ali nije iznenađujuće.

PS. Vidim da su spomenuli iskustvo..Iskustvo imaju oni koje sam sada nabrojala.

089eebcf66afdc3971b30795b57effa5.jpg

Dodik je baš bolje ostario od Vučića.

I šta je pesnik hteo reći ?
Nekome da digneš pritisak ?
ŠTA ?
Сви политичари су исти, сви су повезани, само део народа који се ложи на режим то не може да схвати, јер су глупи и подложни режимској пропаганди.
Проблем је што је АВ постао сувише велики проблем и што су сви остали мање зло.

:rotf: Soroš ti tu strašno liči na Blera. Susret ruskog predsednika i britanskog premijera...
Pa evo iznad su i Tadic i Dodik.
Сви политичари су исти, сви су повезани, само део народа који се ложи на режим то не може да схвати, јер су глупи и подложни режимској пропаганди.
Kako su manje zlo ako ga podrzavaju USA, Rusija, EU i Kina. Sa tako zlim globalnim mocnicima lokalni ni na sta ne uticu.

Da. A niko nije zaslužio više od jednog mandata ( i manje), ali vi navijači ih dižete u nebesa,.. kao Pižona ) :) a ptica koja visoko leti,..
pa vi ste mu dali,.. ja nisam, ali svejedno

Da. A niko nije zaslužio više od jednog mandata ( i manje), ali vi navijači ih dižete u nebesa,.. kao Pižona ) :) a ptica koja visoko leti,..

pa vi ste mu dali,.. ja nisam, ali svejedno
Ја нисам за, ја сам само против АВ и против лоповског система. Да постоји воља да се АВ промени да похапси све лопове и да промени систем, што се мене тиче нека остане, али то је научна фантастика.

Након хаоса, ерупције примитивизма и кретензма у скупштини чије смо срамне сцене на жалост пропратили (реално, свако је очекивао да ће неку лудост учинити, али нико није могао ни претпоставити да су толики кретени), ова прозападна, а богами и антисрпска опозиција, да има мало срама, сакрили би се у мишју рупу. У сваком случају, нити ко има право подвађивати њиховим жељама нити заслужују да буду третирани нормалним особама. На вјерујем ни да могу избјећи, барем они који се налазе у том колу укључујући и ону јајару Милоша Јовановића, драматичан пад подршке на првим наредним изборима. Овој нашој драгој мученици Србијици требају на опозиционој сцени нове опције, нове партије, у коначници и нова лица.

Poslednja izmena:
Ја нисам за, ја сам само против АВ и против лоповског система. Да постоји воља да се АВ промени да похапси све лопове и да промени систем, што се мене тиче нека остане, али то је научна фантастика.
a sve je to obećavao, dok nije došao gde je hteo

a i drugi će isto ;)

Back