Parkiranja ispred zgrada i problemi sa parkiranjem

Da li netko ima problema sa parkingom ispred svojih zgrada sa ovim majmunima što prisvajaju parkirna mesta bez zakonskog osnova?
Da li jedino rešenje nalomiti ih ili šta može zakonski da ih urazumi neke policiske kazne itd.
Pretpostavljam da svak im tih problema sa klošarima koji to rade.
Ima problema , guzva je velika ...
Jedna porodica ima po troje kola /// parkinga je malo a lenjos u Srba je velika.

Ima problema , guzva je velika ...
Jedna porodica ima po troje kola /// parkinga je malo a lenjos u Srba je velika.
Nema.
Ali po zakonu je svaki investitor dužan da obezbedi najmanje 1 parking mesto na svakih 70 kvadrata stambenog prostora.
Ukoliko to ne uradi, plaća naknadu gradu i Direkciji.
E sad, od te naknade bi grad trebao da obezbedi parking mesta za već izgrađene stanove.
Naravno da lopovi iz gradske Direkcije to ne rade, niko ne zna gde te pare nestaju - msm, zna, ali niko neće da prizna
zloupotrebu, izgovor je da ne postoje odgovarajući planovi za izgradnju parking mesta.
Umesto da budale blokiraju puteve zbog Rio Tinta, trebalo bi da blokiraju gradsku vladu dok ne reši problem.
Ali jbg, ubedio Ćuta budale da je Rio Tinto mnogo važniji od sopstvenih problema...

Da li netko ima problema sa parkingom ispred svojih zgrada sa ovim majmunima što prisvajaju parkirna mesta bez zakonskog osnova?
Da li jedino rešenje nalomiti ih ili šta može zakonski da ih urazumi neke policiske kazne itd.
kako mislis prisvajaju?
ti mozes sebi da rezervises parking mesto, to se radi preko parking servisa, oni postave one zute stubice na obaranje i to kosta oko 2.000 evra godisnje.
nisam siguran da li se doplacuje jos neka mesecna pretplata

U špicu moramo da kružimo da nađemo mesto.
Važne institucije od drž.značaja imaju prednost.
One imaju tendenciju širenja, dok neke ne premeste na NBG ili koju već pm.
Ostalo je ladovina.
U nekim naseljima i budžacima i to vikendom, nema šanse da se nađe blizu mesto, što je smešno...usput te garaže koje investitori grade su pune ili nisu kupljena sva mesta, uglavnom, frka po nekim naseljima ili delovima grada je pravo veselje.

kako mislis prisvajaju?
ti mozes sebi da rezervises parking mesto, to se radi preko parking servisa, oni postave one zute stubice na obaranje i to kosta oko 2.000 evra godisnje.
nisam siguran da li se doplacuje jos neka mesecna pretplata
Mislim da zauzmu jedno te isto mesto bez plaćanja i zamisle u svojim glavama da je to njihov parking.Takozvano kurčenje.I sada kada neki komšija parkira gde su ti šerifi zauzeli(bespravno)nastaje haos.Policija ništa ne može.Bilo je frke već i ništa.Drugo je kad neko plati i postavi ono železo ispod.Ovde bar kod mene nema tih koji su platili.

Ako se kulturno ponašaju i oni koji imaju 6 kola ok je ali su jebeni oni koji imaju jedna kola i lome brisače kad im neko parkira "na njihovo mesto".
Nebitno da li su Srbi ili neka seljadija samoživa.
a ti mu ne bi lomio auto da kojim slučajem neko uz BG-a parkira uz TVOJU TARABU u zavičaju?

Šta li traži oko TVOJE njive?
Što nije u BG-u?
Pustiti kerove sa lanca ili pozvat polucije ispitat?
Ada nije rodjak od onog što mu duguješ 200 evra od prošlog Petrovdana?

Mislim da zauzmu jedno te isto mesto bez plaćanja i zamisle u svojim glavama da je to njihov parking.Takozvano kurčenje.I sada kada neki komšija parkira gde su ti šerifi zauzeli(bespravno)nastaje haos.Policija ništa ne može.Bilo je frke već i ništa.Drugo je kad neko plati i postavi ono železo ispod.Ovde bar kod mene nema tih koji su platili.
Svoje nedamo tudje koristimo

Posle osam uveče uglavnom bude nemoguća misija uparkirati se kod mene. Sreća u nesreći je što dva bloka dalje ima parking koga ne koriste stanari blokova jer je udaljen od zgrada, tu parkiraju preko dana ljudi što rade tu u okolini. Ako ne mogu u svom bloku da parkiram, ja parkiram tu, pa preparkiram ujutro.
Trebalo bi lepo sve da se zonira, a vlasnici automobila sa boravištem u toj ulici da imaju parking mesto po povlašćenoj ceni. Nama se konkretno desilo da su se izgradile neke poslovne zgrade i preko dana tu parkiraju oni što tu rade.
Ja imam garažu u zgradi pored, parking mesto čak nije ni skupo, ali sve zauzeto :(

Back