mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.464
Tabla umuvana u zeleniš neobeleženo 100 din POLA SATA da ne veruješ kakav lopovluk. Ja dok sam studirao parking bio BESPLATAN. Popodne popiješ kafu u kornjači i uživaš u zalasku sunca iznad reke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ne, htio je s time reci da zeli nize akcijske cijeneI ja. Valjda je hteo da naglasi kako je davno studirao.![]()
A nula bodova za romanticnu setnju uz rijeku? Auto je najbolje parkirati ispred neke drzavne institucije ako nema rampe, tako sam ja u Mostaru jednom. Procelje zgrade je skoro pa bilo u tabelama. Minut mi je trebao do mostaTabla umuvana u zeleniš neobeleženo 100 din POLA SATA da ne veruješ kakav lopovluk. Ja dok sam studirao parking bio BESPLATAN. Popodne popiješ kafu u kornjači i uživaš u zalasku sunca iznad reke.
Pogledajte prilog 1268533
Aha, počela sam da vjerujem da je Ukrajina najveći proizvođač parkingOVA u Sarajevu, gdje je bilo besplatno do prije pola godine sad je 2 eura sat.Sve je poskupelo, mora i parking. Evo kod mene uveli neke ekstra zone gde je skupo i možeš samo kratko.
Otkad to?Sve je poskupelo, mora i parking. Evo kod mene uveli neke ekstra zone gde je skupo i možeš samo kratko.
cek bre..ti se hvalis kako zivis u centru a zona od pola sata je samo u strogom centru, kako sad ovo?Tabla umuvana u zeleniš neobeleženo 100 din POLA SATA da ne veruješ kakav lopovluk. Ja dok sam studirao parking bio BESPLATAN. Popodne popiješ kafu u kornjači i uživaš u zalasku sunca iznad reke.
Pogledajte prilog 1268533
stipsa mario nece da plati mesecnu kartu..moze da uzme mesecnu za zonu ispred kuce i da parkira koliko zeli..bice da on ipak samo prica da zivi u centruŽivot u centru ima svoju cenu, naročito ako je u pitanju prestonica. To naravno važi i za parkiranje.
Још у центру нема сигнал на 064?stipsa mario nece da plati mesecnu kartu..moze da uzme mesecnu za zonu ispred kuce i da parkira koliko zeli..bice da on ipak samo prica da zivi u centrucim kolima dolazi do centra i onda se buni na cenu parkinga.
vidis ti to..dobro nije precizirao..mozda je u centru zarkova ili centru zeleznika, rakovice ili centru padinjaka.. nije se definisao samo je rekao da je u centruЈош у центру нема сигнал на 064?
Ја би рекао, центар нечега као Јаково и слично?vidis ti to..dobro nije precizirao..mozda je u centru zarkova ili centru zeleznika, rakovice ili centru padinjaka.. nije se definisao samo je rekao da je u centru![]()
Meni je bezveze što u plavoj zoni ne može da se uzme dnevna karta.Onako iz glave od pre nekoliko nedelja, ali ček' da vidim šta kaže čika Gugl ... od 1. novembra:
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...-se-parkiranje-ogranicava-na-sat-vremena.html
Moja sestra je na Grbavici. Sem škole u blizini nema većih firmi. I onda ja kad dođem moram malo malo da šaljem sms.I meni, ali šta da se radi. Time ustvari žele da spreče ljude da na posao dolaze kolima.