Parking servis lopovi 100 din pola sata!

mario80

Stara legenda
Poruka
80.464
Tabla umuvana u zeleniš neobeleženo 100 din POLA SATA da ne veruješ kakav lopovluk. Ja dok sam studirao parking bio BESPLATAN. Popodne popiješ kafu u kornjači i uživaš u zalasku sunca iznad reke.

IMG_20221209_122951.jpg

Tabla umuvana u zeleniš neobeleženo 100 din POLA SATA da ne veruješ kakav lopovluk. Ja dok sam studirao parking bio BESPLATAN. Popodne popiješ kafu u kornjači i uživaš u zalasku sunca iznad reke.

Pogledajte prilog 1268533
A nula bodova za romanticnu setnju uz rijeku? Auto je najbolje parkirati ispred neke drzavne institucije ako nema rampe, tako sam ja u Mostaru jednom. Procelje zgrade je skoro pa bilo u tabelama. Minut mi je trebao do mosta :mrgreen:

Pogledajte prilog 1268533
cek bre..ti se hvalis kako zivis u centru a zona od pola sata je samo u strogom centru, kako sad ovo?
ides kolima par metara pa se parkiras? ima se moze se ..masala..siroko z:mrgreen:

Back