Redmond
Elita
- Poruka
- 16.913
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pariz kao glavni grad Francuske.Pariz, Teksas?
Da, živ nisam za stočarskim delom AmerikePariz, Teksas?
pa meni samo amerika u glaviPariz kao glavni grad Francuske.
Lepo te covek pita, nemoj da komplikujes.
I dalje su baksuzi. Moraćeš naći hranu po zvaničnim bircuzima, jer ne prodaju ražnjiće na ulici kao kod nasPlaniram da odem tamo 28mog, ostajem 5 dana, interesuju me neki korisni saveti... tipa koliko love da ponesem? Šta od hrane ne smem da propustim? Da li su Francuzi postali malo otvoreniji za komunikaciju na engleskom u poslednje vreme ili su i dalje baksuzi? Svaki savet dobrodošao...
pa kao ljubitelju filma, otkud znam...Da, živ nisam za stočarskim delom Amerike
Ne znam da ti odgovorim tačno na ta pitanja , ali ponesi onoliko kao kad bi poneo na letovanju od 5 dana ili hranio se u Beogradu kad izađeš.Pusti hranu ...gledaj , šetaj i uživaj . Pariz je prelep.Planiram da odem tamo 28mog, ostajem 5 dana, interesuju me neki korisni saveti... tipa koliko love da ponesem? Šta od hrane ne smem da propustim? Da li su Francuzi postali malo otvoreniji za komunikaciju na engleskom u poslednje vreme ili su i dalje baksuzi? Svaki savet dobrodošao...
reci koliko bi ti ponela? jel 300 evra malo il mnogo?Ne znam da ti odgovorim tačno na ta pitanja , ali ponesi onoliko kao kad bi poneo na letovanju od 5 dana ili hranio se u Beogradu kad izađeš.Pusti hranu ...gledaj , šetaj i uživaj . Pariz je prelep.![]()
Ideš organizovano ili sam ? Imaš li nešto plaćeno osim smeštaja ?reci koliko bi ti ponela? jel 300 evra malo il mnogo?
preko agencije, nocenje sa doruckom, fakultativni odlasci se doplacuju ali me interesuje budzet za hranu, suvenire i tako te sitnice sa straneIdeš organizovano ili sam ? Imaš li nešto plaćeno osim smeštaja ?
Meni bi bilo dovoljno , ne znam koliko sam ja reper , ali ti ponesi malo više , vratićeš u svakom slučaju ako ne potrošiš .preko agencije, nocenje sa doruckom, fakultativni odlasci se doplacuju ali me interesuje budzet za hranu, suvenire i tako te sitnice sa strane
preko agencije, nocenje sa doruckom, fakultativni odlasci se doplacuju ali me interesuje budzet za hranu, suvenire i tako te sitnice sa strane
ma da, al mislim mimo tih fakultativaBolje ponesi 500 s obzirom na fakultativne izlete ili posete bez kojih ne vredi.
Pa zavisi, ali trebalo bi onda da i 300 bude dovoljno, i ja sam imala ND tako da u principu, ko trosi toliko na hranu kad je van ili u takvom gradu? Neki fast fud ti je dovoljan.ma da, al mislim mimo tih fakultativa
kakva bre Moskva GetsbishaPariz i Moskva i nista vise
U stara vremena se islo bre samo el Pariz ili Moskvakakva bre Moskva Getsbisha![]()