Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ljubavnice ne treba kriviti. One su u biti slobodne zene i cesto prije nego se i zaljube i ne znaju da je covjek ozenjen. A sad svakoj prevari prethode poremecaji u braku, nedostatak komunikacije, ... Ljubavnica dodje tek na kraju. Zato treba traziti krivca u oba bracna partnera i njihovim odnosima.
Ljubavnica je tu sporedna uloga-dodje i prodje.
ma sta nisu ljubavnice...sta one su neka drustvena kategorija koja ima pravo na to?...ne razumem...za mene su ljubavnice i te kako odgovorne za tako rasturanje braka i odgovorne su za nesrecu te dece...i te kako...kokoske koje misle goozicom...a ni oni nisu bolji kita kao i obicno razmislja umesto tikve...sve u svemu egoisticna kopilad...a bracni odnosi su samo njihovi i oni mogu da ih rese ili ne...ali ljubavnica nije izgovor za narusene bracne odnose...ne ne zena je kriva za lose bracne odnose...
Da tuzno je zbog djece, i ja na to prvo pomislim, ali one su manje krive samim tim sto su to djeca tih muzeva i oni bi trebali na njih prvo da pomisle...
idem za Pariz na nedelju dana prve nedelje januara 2008
treba mi uputstvo kako gde shta videti?
skupo jeftino?
ma sve me zanima
jel dovoljno 2000e za troshak?
Јадни мали мужеви, кад их склептају те опаке љубавнице, они не могу да с еодбране и онда изгубе и разум и осећај одговорности према деци и породици и све! Нису они криви, они су добри и воле нас, али те одвратне роспије треба више рачуна да воде о нашој породици и нашој деци!
Јадни мали мужеви, кад их склептају те опаке љубавнице, они не могу да с еодбране и онда изгубе и разум и осећај одговорности према деци и породици и све! Нису они криви, они су добри и воле нас, али те одвратне роспије треба више рачуна да воде о нашој породици и нашој деци!