D d_anijela Početnik Poruka 4 24.06.2010. u 19:05 - Pariz nocni zivot - za ovaj vikend #1 cao svima, dal mozete da mi preporucite neku nasu diskoteku u parizu? ili neki kafic? hvala svima!
draksson Iskusan Poruka 5.674 25.06.2010. u 14:45 - Pariz nocni zivot - za ovaj vikend #3 Bulonjska shuma...setnja, lep provod.
M marixa Domaćin Poruka 4.516 25.06.2010. u 15:31 - Pariz nocni zivot - za ovaj vikend #4 draksson: Bulonjska shuma...setnja, lep provod. Kliknite za proširenje... Što da ne, i vožnja čamčićem, al nikako noću i sama, kafići i restorani, svi oni u Latinskoj četvrti
draksson: Bulonjska shuma...setnja, lep provod. Kliknite za proširenje... Što da ne, i vožnja čamčićem, al nikako noću i sama, kafići i restorani, svi oni u Latinskoj četvrti
D d_anijela Početnik Poruka 4 25.06.2010. u 15:42 - Pariz nocni zivot - za ovaj vikend #5 super. hvala svima. a gde je taj budha-bar? da nemas neku adresu i kako doci metroom tamo? i kakava je to diskoteka? znam dosadna sam .... hvala puno!
super. hvala svima. a gde je taj budha-bar? da nemas neku adresu i kako doci metroom tamo? i kakava je to diskoteka? znam dosadna sam .... hvala puno!
Hedonista Poznat Poruka 9.343 25.06.2010. u 22:57 - Pariz nocni zivot - za ovaj vikend #6 Alberta Pikea 25
S schatje Buduća legenda Poruka 34.870 26.06.2010. u 01:51 - Pariz nocni zivot - za ovaj vikend #7 d_anijela: super. hvala svima. a gde je taj budha-bar? da nemas neku adresu i kako doci metroom tamo? i kakava je to diskoteka? znam dosadna sam .... hvala puno! Kliknite za proširenje... koliko znam, Buddha Bar je negde kod Američke ambasade ja nisam bila, al sam čula da je prilično skupo sad ću ulicu da izguglam ulica je Buasi Dangle, broj 8 (odnosno - 8, rue Boissy d'Anglais) Poslednja izmena: 26.06.2010.
d_anijela: super. hvala svima. a gde je taj budha-bar? da nemas neku adresu i kako doci metroom tamo? i kakava je to diskoteka? znam dosadna sam .... hvala puno! Kliknite za proširenje... koliko znam, Buddha Bar je negde kod Američke ambasade ja nisam bila, al sam čula da je prilično skupo sad ću ulicu da izguglam ulica je Buasi Dangle, broj 8 (odnosno - 8, rue Boissy d'Anglais)
M marixa Domaćin Poruka 4.516 28.06.2010. u 14:16 - Pariz nocni zivot - za ovaj vikend #8 I kakav je Buddha Bar? Gde su fotke?