Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Azzaro Pour Homme, ima taj old scool vajb, Brut fazon - nema greške
Armani Code - jeste isfuran vrh miris, moderan al takođe nema greške
Onaj gore, poluga, One Million svi furaju od 7 do 77, batali to mirisaćeš kao svaki drugi lik u gradu, Armani Code mnogo bolje rešenje
znamAzzaro Pour Homme, ima taj old scool vajb, Brut fazon - nema greške
Onaj gore, poluga, One Million svi furaju od 7 do 77, batali to mirisaćeš kao svaki drugi lik u gradu, Armani Code mnogo bolje rešenje
Meni taj one million mirise odvratno
I ne kapiram zasto ljudi kupe nesto samo zbog toga jer to svi sada koriste
Ne svidja mi se bre i necu
Moja preporuka je jedan stariji, ali dobar - Baldesarini del mar ili neki Armani parfem koji ti se vec bude svideo
Azzaro Pour Homme, ima taj old scool vajb, Brut fazon - nema greške
kupio bi neki, da u kombinaciji sa mojim neodoljjivim šarmom, elegantnom pojavom i harizmom na koju ni jedna nije imuna, odma ovlaži kad ga omiriše
da vas čujem momci - koji to da bude ?
hvala vam, srcad ste
Evo nešto upadljivo neobično, fantastično - a vrlo retko, naročito kod nas....to sam i ja primetio...kako među muškarčićima, tako i među klinkicama...svi teraju dve tri vrste...:/
Al pre locka
Ne mirisi vise od dva, max tri u jednom danu
Inace totalna konfuzija, bar kod mene
a ovde su prodavačice tako kompetentne :/