parfjum

Azzaro Pour Homme, ima taj old scool vajb, Brut fazon - nema greške

Armani Code - jeste isfuran vrh miris, moderan al takođe nema greške

Onaj gore, poluga, One Million svi furaju od 7 do 77, batali to mirisaćeš kao svaki drugi lik u gradu, Armani Code mnogo bolje rešenje

Azzaro Pour Homme, ima taj old scool vajb, Brut fazon - nema greške

Armani Code - jeste isfuran vrh miris, moderan al takođe nema greške

Onaj gore, poluga, One Million svi furaju od 7 do 77, batali to mirisaćeš kao svaki drugi lik u gradu, Armani Code mnogo bolje rešenje

I skuplje jbg.
Ali samo komplimenti stižu za njega od ženskog sveta. Dakle podržavam.

Meni taj one million mirise odvratno
I ne kapiram zasto ljudi kupe nesto samo zbog toga jer to svi sada koriste
Ne svidja mi se bre i necu

Moja preporuka je jedan stariji, ali dobar - Baldesarini del mar ili neki Armani parfem koji ti se vec bude svideo

Meni taj one million mirise odvratno
I ne kapiram zasto ljudi kupe nesto samo zbog toga jer to svi sada koriste
Ne svidja mi se bre i necu

Moja preporuka je jedan stariji, ali dobar - Baldesarini del mar ili neki Armani parfem koji ti se vec bude svideo

to sam i ja primetio...kako među muškarčićima, tako i među klinkicama...svi teraju dve tri vrste...:/

kupio bi neki, da u kombinaciji sa mojim neodoljjivim šarmom, elegantnom pojavom i harizmom na koju ni jedna nije imuna, odma ovlaži kad ga omiriše

da vas čujem momci - koji to da bude ? :flert:

hvala vam, srcad ste

Ja sam uzeo skoro Lacoste, ok je...al` ko da je bitno kakav parfem furas...

96058_lacoste_pour_homme.jpg

- - - - - - - - - -

Dee zabodi Pino Silvestre :lol:

Al pre locka
Ne mirisi vise od dva, max tri u jednom danu
Inace totalna konfuzija, bar kod mene

Kada isprobavas parfeme pomirises jedan, pa onda pomirises zrna kafe... neutralisu druge mirise... onda pomirises sledeci parfem itd... Ako odete u Delta city napr. videcete da devojka pored svih onih parfema ima staklenu kutiju punu zrnevlja kafe sa poklopcem

Nauchnici ustanovili da ne moze vishe od tri komada, ne znam za kafu mozda stvarno neutralishe...ma udzi bre u parf, nek te nashpricaju malo levo malo desno a ti ondak pitaj koji vam se vishe svidza, msm daj da te pomirishu prodavachice:mrgreen:

Skoro sam trazio parfem za mene ,da nije preterano skup ,mora biti jedinstven ,old school.
I posle duzeg istrazivanja kupio sam Zino Davidoff:

ir47f9.jpg

To je parfem koji prosto ili mrzis ili volis.Nema sredine. Ostavlja utisak. Drugaciji si.

Mada nisam primetio da su devojke nesto odusevljene.
Ne vole ga ali ga pamte dobro.

Back