PARFEMI

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tarabica:
Nepravedni ste, nije svaki versace parfem los - mani se recimo mnogo svidja versace glam. Moja mama je koristila guerlain - champs elyseus (ovo sam garant pogresno napisala :smile: ) i meni se on uopste ne svidja, previse mi je jak i napadan.

Ma, jok, bre, nemamo ništa protiv Versace parfema (čuj, za i protiv parfema) nego komentarišemo sociološki fenomen vezivanja za jednu marku! ;)

marke koje imaju tradiciju-tu mi je vezivanje opravdanije npr meni se svidjaju skoro svi armanijevi jer volim taj stil,imaju nesto zajednicko
chanel i guerlain imaju takodje povezanost iako su parfemi razliciti nije bas da nemaju veze
ali slazem se-kupiti nesto samo zato sto je firmirano je bzvz

Ima versace glam jeans couture (puno ime) izgleda je najredji od versace jedva sam ga nasla u bg, uglavnom me "belo" gledaju u parfimerijama. Jedno priznajem - kad se prsne guerlain mirise bas dugo, ovi svi ishlape :smile:

hanibaI77:
marke koje imaju tradiciju-tu mi je vezivanje opravdanije npr meni se svidjaju skoro svi armanijevi jer volim taj stil,imaju nesto zajednicko
chanel i guerlain imaju takodje povezanost iako su parfemi razliciti nije bas da nemaju veze
ali slazem se-kupiti nesto samo zato sto je firmirano je bzvz

Ma da, ok je kad čovek nađe neku zajedničku notu kod proizvođača pa se sam vezuje za njihove proizvode! ali, potpuni je fenomen da cela država utvrdi da joj se dopada jedan parfem! ;) :lol:

to je TAKO passe....:?

ey, ja ću ovog leta da mirišem na more - mackam se uljima, aloa vera cooling gelom, hair mist obavezno (egzotičnoga mirisa!) kao i gel za kosu onaj za plažiu sa posebnim filterima (sjajno mirše, topla preporuka - Afroditin je) i parfemom Today koji, opet, miriše na Koperton :P
Isn't it all about scents? :)

chanel56an.jpg

Back