Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zar nisu ovi sto se prodaju u Jasminu, Sephori i dr. parfimerijama originali? Ja nisam primetila da se razlikuju od onih koje sam kupovala u free sopovima ili parfimerijama u inostranstvu.

Јасмин нема Шанелове парфеме. Бар тако им сајт претрага каже. Шта мислите да ли Ирис продају оригинале? Како да поручим са Сефоре далеко ми је Бг.

Poslednja izmena:
Jasmin parfimerije u Beogradu imaju Chanel parfeme, kao i Sephora.

Što se online kupovine tiče, imam pozitivno lično iskustvo sa sajtom parfem shopa.

Plaća se pouzećem prevedeno iz evra u dinare prema kursu datuma isporuke, što bude kroz dva-tri dana (ne računajući vikend).

Mada, ja sam tim putem naručivala povoljnije parfeme, ne tako jakih kuća kao što je Chanel.

Ne znam kako da iz Sephore naručiš parfem, mislim (ali nisam sigurna) da to može.

Gde u Srbiji kupiti original parfeme je diskutabilno pitanje, jer uvek može da se desi neki kiks i ko da preuzme stopostotnu odgovornost da te usmeri na određenu lokaciju za kupovinu parfema koji košta 100+ evra.

Ja imam Chanel parfem, ali kupljen u Francuskoj, i ne boli me glava. Ali kod nas ne bih dala toliko novca za nešto dok ne budem uverena da plaćam pravu stvar.

Ali kod nas ne bih dala toliko novca za nešto dok ne budem uverena da plaćam pravu stvar.
Зато и питам вас који имате искуства и који се боље разумете у парфеме, где купити у Србији, па и више платити само нек је оригинал. Ранијих година сам куповао парфеме преко интернета за себе и своју лепшу половину, сад не могу да се сетим јел Стравбери, ФраганцеИКС ил неко трећи..

roma1.jpg

Jedna i jedina, neponovljiva, Roma… Parfem pred kojim se definitivno klanjam…

Koji su vasi omiljeni parfemi?
Koje mirisne note volite ?
Koje parfeme koristite leti,zimi,...?
Gde obicno kupujete parfeme?

zimi "poison", "opium", "poeme", "byzance perfume",
leti roberto cavalli i dior chance eau fraiche .
parfem kupujem sebi kad obavim neki izuzetno bitan posao "za desetku" dobro pa to na jedvite jade priznam sebi:))) i onda kazem-e, sad si zasluzila nesto jako lepo:) i to je onda parfimerija gde je najveci izbor i gde sa zadovoljstvom biram i uzivam u vremenu koje sebi poklanjam :)

joop-nightflight,drakkar noir,trussardi uomo,versace the dreamer,burberry-london,chanel-antaeus,chanel-egoiste,armani-attitude,dior-fahrenheit,aramis aramis,gotje-le male,nikos-sculpture,dolce gabana-pour homme,habit-rouge guerlain,cartier-pasha,tom ford for men,creed-royal delight,lui- rochas rochas,gucci- pour Homme,thierry mugler-A men,amouage-memoire man,zino davidoff,laura biagotti-roma,serge lutens-chergui...imam ih jos,mrzim me da pisem.kolekcionar;)

Nadam se da ova tema nepostoji jos.

Zanima me koji su to poznati zenski parfemi a i muski?
Od sanela no 5. pa do sanela no.1 ako postoji. Francuski? godina plasiranja, i cena i gde ima da se kupi ako moze:).
Koko sanel i dosta od mene sto se razumem u modu od parfema :)

i koji su to muski parfemi najpopularniji? i najvise se koriste

Chanel Egoiste platinum - pocetak devedesetih, klasican 100% muski parfem. Za dnevnu/letnju varijantu.
Givenchy Pi - sladunjav, jak - kraj devedesetih, definitivno nije za dnevnu varijantu

Da napomenem, nisu poznati ali to nije ni bitno.

Poslednja izmena:
Ja mislim da se danas sve komercijalizovalo....

Sve poznate marke garderobe proizvode -
i musku i zensku kolekciju
i obuci
i parfeme

Gucci, Prada, Chanel, Christian Dior, La coste
I nema tu neke filozofije - smatram i da je kvalitet ujednacen, i cena - 50-100e (u zvisnosti koliko mililitara)

Bilo bi zanimljivo da nam neko otkrije koji su to parfemi bili IN
pre 50 i vise godine... kada nije svako mogao sebi da priusti parfem, vec samo elita :aha:

Moj izbor je GIVENCHY -Very irresistible.
A i svi ostali zenski Givenchy su bozanstveni.

Muski sam kupila za poklon La coste - zeleni(Vert).... a i beli (Blanc) je extra (po mom ukusu ;) )

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back