Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam povoljno rešenje za tebe, samo nije parfem, nego toaletna voda.

Ipak, garantujem postojanost čak i nakon tuširanja (mada u tragovima):

o.7952.jpg

- - - - - - - - - -

Imaš manju i veću mililitražu, ja sam prvo kupila manju dok ne probam, a možeš i tester staviti dok prošetaš da vidiš kako će na tvojoj koži da se ponaša ova nota, njena jačina.

Imam povoljno rešenje za tebe, samo nije parfem, nego toaletna voda.

Ipak, garantujem postojanost čak i nakon tuširanja (mada u tragovima):

o.7952.jpg

- - - - - - - - - -

Imaš manju i veću mililitražu, ja sam prvo kupila manju dok ne probam, a možeš i tester staviti dok prošetaš da vidiš kako će na tvojoj koži da se ponaša ova nota, njena jačina.

Zanimljivo!!Bas cu da probam!Hvala puno :hvala:

Nema na čemu, drago mi je ako ti ovim pomognem, cena je jako pristupačna.

Ako se dobro sećam (jer sam ja to kupovala prošle godine otprilike u isto ovo vreme), 50 ml je oko 300 dinara, a 100 ml oko 500 dianara, ali nisam sigurna.

U Ušću sam to nalazila, ne znam da li su zatvorili možda, nisam obratila pažnju kada sam prošli put bila.

Aaah kako ja volim taj film! Moracu da pomirisem parfem :)

Da li ste znale da postoji parfem sa mirisom bacon slanine?

Naletela sam na recenziju slucajno, nisam mogla da verujem :D Inace devojka koja je probala je rekla da je parfem dobar. Ne mogu bas da zamislim, ali ... ko ce znati :D

http://www.fragrantica.com/perfume/Bacon/Bacon-Classic-14073.html

Poslednja izmena:
Aaah kako ja volim taj film! Moracu da pomirisem parfem :)

Da li ste znale da postoji parfem sa mirisom bacon slanine?

Naletela sam na recenziju slucajno, nisam mogla da verujem :D Inace devojka koja je probala je rekla da je parfem dobar. Ne mogu bas da zamislim, ali ... ko ce znati :D

http://www.fragrantica.com/perfume/Bacon/Bacon-Classic-14073.html

Ja sam se ponovo zaljubila:heart:ovoga puta u parfem:zcepanje: Mnogo je dobar, a posebno me oduševilo kad sam pročitala da je namenjen mlađim devojkama, koje tek ulaze u svet ljubavi i emocija:zper:. Šta bih vam rekla više?

A taj sa slaninicom ne mogu ni da zamislim, samo mi fali čopor pasa zamnom. Ako već možemo da biramo, rađe čopor muškaraca:whistling:

Volim slabije parfeme a opet postojane....ne volim kad me neki parfem guši svojom jačinom dok ga nosim...a uvek biram chanel parfeme...skoro uvek... I da ako je neka devojka slucajno kupovala parfeme na tocenje blizu trga knez mihajla [konja] Neki mi javi utiske posto sam zainteresovana za jedan

IMG_0359.jpg
U pitanju je ESCADA 100 ML

Da li je ovaj parfem laznjak? Ne kupujem parfeme uopste, a ovaj mi se miris svidja. Kako da znam kada je nesto parfem a kada parfemska voda (ima li razlike u nazivu na bocici)? takodje nude mi ga za 2000, pa me zanima jel to mnogo za ovu bocicu i koja je realna cena? molim za ogovor poznavalaca :)

Prilozi

• IMG_0358.jpg
    IMG_0358.jpg
    23,3 KB · Pregleda: 3
Kupujem parfeme i rpatim sajtove, ponude, kao i ponudu offline, akcije i sl.
Imam iskustva i sa šanerskom robom, tj. kupovinom od njih.
Nisam do sada nikada prošla loše, niti bila prevarena.

Ali ovo iz mog dosadašnjeg znjanja o svemu tome izgleda umnogome kao lažnjak.

Uvek gledaj kod, zemlju porekla, i ne kupuj otvorene parfeme, već one zapakovane (ne samo u kutijama, već kompletno).

Ima razlike kada je parfem, a kada je toaletna voda.

Za parfem piše eau de perfume (edp), a za toaletnu vodu eu de toilette (edt).

Međutim, ako je toaletna voda, ne znači da je nepostojana i da će izvetriti brzo, ako dobiješ original.
Parfemi su svakako jači, ali ozbiljni proizvođači imaju sjajne toaletne vode snažne poput parfema.

Treba da znaš da skoro svaki parfemski brend ima za sebe prepoznatljivo osmišljenu bočicu i menjaju se samo boje i motivi na njoj, ali ona uvek ostaje kao autentičan znak prepoznavanja, baš zato što se svuda širom sveta kupcima nude lažnjaci.

Escada ima tri vrste bočica i nijedna nije ni nalik ovoj, a o smešnoj nalepnici tek da ne pričam.

Izvoli link ka rezultatu pretrage za njihove parfeme i videćeš da tog koji ti nude nema:
http://www.google.rs/search?q=escad...YAQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=677#imgdii=_

Eto, nadam se da sam pomogla.

I da, naravno da je 20e premnogo za fake miris, za to je i četvrtina manje puna kapa. :)

- - - - - - - - - -

Ako ti treba još šta od saveta ili imaš pitanje, pomoćiću rado koliko budem mogla.

'Ajde mala pomoc, preporucite orjentalni (uglavnom orjentalni cvetni) parfem za devojku od 24god..?
I da ne bude jjeftin poput lejdi gage i kristine algilere...
(mada kristina joj nije ni losa za ne daj boze kad se nema za neki bolji...)
Omiljeni parfem joj je Tom Ford-Black Orhid...
Voli da parfem mirise na skupo, misteriozno, ne preterano slatkasto, glamurozno, a rokerski, moze malo i da vuce na muski, da bocica bude starinska...
ja tako zamisljam tamnu cokoladu, crnu orhideju, biber, i neku crvenu ruzu...
'Ajde pomozite malo...
Tip devojke koja ne nosi skupu garderobu,
vec odise skupim.. treba da se uoci(npr. ne zanosi se mob.telefonima sa tac skrinom, ali kupi nokiu 515(obican telefon od 215e), ono uvek pije pivo od alkohola ali badvajzer, koji je starinski i skup, isto sa cigarama uvek neke tako da izgledaju poput sobranjija... i treba mi takav parfem... Kombinacija crnila i zlata... Ima to neke veze i sa stim pankom sve... E potreban je parfem u skladu sa tim...

Takodje preko kog sajta je bezbedno narucivati parfeme,
i gde u beogradu novom sadu postoji najveci izbor sa standardnim ili nizim cenama parfema..?

Poslednja izmena:
'
Takodje preko kog sajta je bezbedno narucivati parfeme,
i gde u beogradu novom sadu postoji najveci izbor sa standardnim ili nizim cenama parfema..?

Ja sam nekoliko puta narucivala preko Irisa i zadovoljna sam bila svaki put (zato sam i narucivala vise puta i bas sad cekam da jedan stigne, kupila sam kao poklon za Novu :D)... Jednom sam narucila i preko nekog drugog sajta, mislim da je bio Parfemcentar, i isto je bilo sve ok, ali sam posle otkrila Iris i od tad preko njih kupujem... Cene su dosta nize nego u parfimerijama a ljudi koji rade su bas ljubazni i hoce da pomognu cak i oko izbora ako treba. Dostava na kucnu adresu u Beogradu je besplatna... Evo napisacu link, pa mozda bude nekome od pomoci, mada je bolje uvek ih telefonom pitati u vezi parfema jer cesto imaju i neki koji na sajtu ne moze da se nadje, a i lakse je, jer sajt nije bas idealan :)
http://www.iris-shop.eu/

testeri zato i sluze, da namame kupce, pa me i ne cudi sto su trajniji od samog parfema....ja imam par testera od 90 ili 100 ml i mogu da kazem da su odlicnog kvaliteta i ako bude, opet obnavljala kolekciju, gledacu da nabavim tester....

I ja kad kupujem za sebe ili nekog svog gledam da kupim tester jer su bolji a cak su i jeftiniji jer ne dolaze u onom original pakovanju nego obicno u beloj kutiji po kojoj se vidi da je tester. Jedino kad se narucuje za poklon nekome nije bas reprezentativno :D

Inace, redovno kupujem preko interneta (Iris-shop) i zadovoljna sam, nisam jos imala negativna iskustva...

Hahahah, a nije mi to bio cilj stvarno, nemam nista od toga... Mada sad kad procitam stvarno tako zvuci :confused:
A znam, kad ja tako trazim nesto, da mi vise znaci da mi neko konkretno kaze iskustvo nego da tragam po netu i opet ko zna na sta cu da naletim... I ovo kad sam trazila bila sam malo skepticna oko kupovine preko neta prvi put...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back