Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji su vasi omiljeni parfemi?
Koje mirisne note volite ?
Koje parfeme koristite leti,zimi,...?
Gde obicno kupujete parfeme?

valentino_rocknrose.jpg

Jesenja varijanta

giannini_versace_versense.jpg

Za leto

kenzo-amour-perfume.jpg

za sve prilike

Ima ih jos ali dosta je i ovo.Obozavam puderaste parfeme npr
bulgari_petits_et_mamans_wom.jpg
Jeste kategorija decijih,ali meni je prelep

Maggie noire, Coco mademioselle, Lacoste touch of Sun (koga nesto nema...)

Za zimu volim teske i opojne parfeme, dok leti iskljucivo lake i sveze, sa mirisom limuna, grejpfurta i sl.

Ako mi neko ne donese iz inostranstva, kupujem ih u "Jasminu".

godinama koristim Armanijev (white) she i Trussrdijev Bianco
na sve druge koje sam probala mi je muka posle par "nosenja"
nekada za vece Dolce Vita Diorov, u poslednje vreme mi je muka i od njega
pre dva meseca kupila Burbbery The Beat i nakon jednog stavljanja ga poklonila
pre nedelju-dve kupila novi Versaceov Versense, kao, hajde malo da promenim, godinama sve isto, i stavila ga par puta i opet nije to-TO...
izgleda da sam definitivno zena za jedan parfem...

Poslednja izmena:
godinama koristim Armanijev (white) she i Trussrdijev Bianco
na sve druge koje sam probala mi je muka posle par "nosenja"
nekada za vece Dolce Vita Diorov, u poslednje vreme mi je muka i od njega
pre dva meseca kupila Burbbery The Beat i nakon jednog stavljanja ga poklonila
pre nedelju-dve kupila novi Versaceov Versens, kao, hajde malo da promenim, godinama sve isto, i stavila ga par puta i opet nije to-TO...
izgleda da sam definitivno zena za jedan parfem...

:) blago tebi.....ja ih ima oko 20-tak i sve ih koristim....jedino je pravilo da ne mogu dva dana isti da koristim.....svaki mi dosadi....ali, najblizi onom sto volim je cashmir......

:) blago tebi.....ja ih ima oko 20-tak i sve ih koristim....jedino je pravilo da ne mogu dva dana isti da koristim.....svaki mi dosadi....ali, najblizi onom sto volim je cashmir......
ma, gde....vise sma sama sebi dosadna sa istim parfemom, ali bukvalno mi je fizicki muka na mnostvo drugih..ne na drugim ljudima, samo ako ih stavim na sebe..i isprobavam, isporobavam nove, i opet kupim iste :confused:

trenutno Amor Amor od Cacharela za dnevnu varijantu I Cinema YSL za ozbiljnije prilike.
Koristila sam jedna parfem skoro 10 godina i posle par godina ga uopste nisam osecala.j.Sada kupujem samo bocice od 30 ml,tako mi nikad ne dosade i zanimljivo mi je da menjam i trazim nove.
Sledeci na spisku je Cashmir:D

trenutno Amor Amor od Cacharela za dnevnu varijantu I Cinema YSL za ozbiljnije prilike.
Koristila sam jedna parfem skoro 10 godina i posle par godina ga uopste nisam osecala.j.Sada kupujem samo bocice od 30 ml,tako mi nikad ne dosade i zanimljivo mi je da menjam i trazim nove.
Sledeci na spisku je Cashmir:D

cashmir je predivan, postojan, sladak, elegantan, sexi, ma nemam reci....topao.....ako volis da mirises na kolac i ako zelis da te neko pojede.....:D

Dune je star milion godina, ali ga obozavam, tako je prefinjen i izaziva mi asocijacije na nesto toplo i slatko, neku srecu :D
Christian_Dior_Dune_For_Women_EDT_50ml_spray.jpg

ck%20escape%20women.jpg

CAR65001102.JPG

Obsession sav puderast, tako opija, savrsen...:D

nd.248.jpg

Poslednja izmena:
mislim da je jadore univerzalan....jeste da niej slatkast ali neke zene i ne vole da mirisu na slatkis.....ja ga stavljam u svecanim prilikama kad sam obucena u svetle boje......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back