atinakg
Početnik
- Poruka
- 32
Kaka muzjaci, a kada zenke pocinju sa parenjem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okram:inace kuji treba da se okoti oko 2,5 meseca,i obicno okoti oko 3 steneta,zavisi od rase
Goddess of the far east:Mackić ti se verovatno više upoznata sa ovim.Da li moguće da se Lada a videla si verovatno njenu sliku pari sa ovim psom?
mislio sam kad se koti prvi put da je prosek 3 stenetaMackic:Ne mogu nikako da se slozim sa time da je prosek 3 steneta, prosek je recimo 6-7 pa cak i 8 malih po okotu.
.
okram:Ja sam imao 3 kuje(vucijak,mesanac sarplaninac i SODZ) i prvi put su kotile po 3 steneta(sem "mesanac-sarplaninac"kuje,koja je okotila 4 steneta) a kasnije do 12 stenadi!
siguran samMackic:Ovo prvi put cujem da u prvom okotu imaju samo po tri steneta. :shock: Jesi li siguran da nisu vise malih ostenile, a da su uginuli na rodjenju, to zna da se desi cesto.
To je stvarno mnogo stenadi.... Irski seter sad treba da ima teranje u 15 mesecu njenog zivota...Da li da je pustim? Da li je premlada?okram:Ja sam imao 3 kuje(vucijak,mesanac sarplaninac i SODZ) i prvi put su kotile po 3 steneta(sem "mesanac-sarplaninac"kuje,koja je okotila 4 steneta) a kasnije do 12 stenadi!
Only me!:To je stvarno mnogo stenadi.... Irski seter sad treba da ima teranje u 15 mesecu njenog zivota...Da li da je pustim? Da li je premlada?
I ako je pustis najverovatnije se nece opariti,zato sto je mlada,samo ce se njuskati i bezati od muzjaka(podvice rep),mada i ako se opari bice sve u reduOnly me!:Irski seter sad treba da ima teranje u 15 mesecu njenog zivota...Da li da je pustim? Da li je premlada?
Hvala puno na savetu...A kako izbeci probleme kada ona potpuno poludi od hormona...kada bude u fazi teranja?okram:I ako je pustis najverovatnije se nece opariti,zato sto je mlada,samo ce se njuskati i bezati od muzjaka(podvice rep),mada i ako se opari bice sve u redu