Pare

?

• Da

• Verovatno da

• Nemam pojma

• Verovatno ne

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kratko i jasno...ne.
Novac uvek moze da se zaradi.
Doduse kod nas malo teze pa oni koji su podlozni latentnoj manipulaciji koja se ogleda kroz muzicke spotove, filmove, lazne zvezde i slicno, lako podlezu i "prihvataju to ponasanje" te dobijaju epitet (muska) sponzorusa. Danasnje klinke su odlican primer, uopste omladina koja i nema izgradjen sistem vrednosti. Ono sto je nekad bilo gore sada je dole.
Smatram da je sve teze naci osobu sa kojom moze da se ostvari normalna veza te meni licno to predstavlja mnooogo vecu vrednost nego sam novac. :p

Da li bi bili sa osobom koja vam se ne svidja zbog para ?
Verovatno bilo , al ajmo opet . . .
Iskreno .:mrgreen:
ne zivim u besparici i bedi tako da svakako ne bih. kako bi bilo da nemam leba da jedem, nemam pojma. to mi nije u skladu sa onim sto su me ucili kod kuce, tako da ne bih volela ni da se nadjem u situaciji da mi je to jedini izlaz bede :neutral:

Mislim da lazete , mnogi , ne svi . . . :lol:
To sto posto odrichno ne .
Mada mzoda zamishaljte i neku hardkor varijantu koja mi na pameti bila nije .
Vec , prosto , okej osoba s kojom ste mozda i bili u vezi , a ostali u istoj , zbog ogromnih para .
Mada mozda to dodje josh gora varijanta . :neutral: :mrgreen:

bio jedan lik ggolub, pa sve kad vidim tvoj nick pomislim on je...a on bio stariji gospodin i znam da je bio relativno pismen čoek i fin i sve...

et tema...bio bi...bilo bi mi mučno i verovatno bi nešto jebbo sa strane, al bio bi
jer kinta je kinta, a od obraza i časti i dostojanstva se ne jede leba
bez obraza i casti nije ukusno.

Da li bi bili sa osobom koja vam se ne svidja zbog para ?
Verovatno bilo , al ajmo opet . . .
Iskreno .:mrgreen:

Suvisno je odgovoriti da li bih ili nebih.Kako god bilo,sta uopste imam ja od njenih para?Da nece mozda ona meni da placa izlaske,putovanja,sopingovanje,kola,kuce...aha,hoce...A sve i da hoce,onog momenta kada si to prihvatio podpisao si sebi stvar goru od smrtne kazne.
Pricice o dobrodrzecim,bolesljivim,blago senilnim,prebogatim bakicama koje jedva cekaju rasplodnog pastuva da mu prepisu svoju imovinu su sience fiction za malu decu.

Back