Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.813
Govori muž ženi : Dobio sam otkaz danas i više ne radim. Kada sam se vraćao kući, slupao sam auto. Da li me još uvek voliš ?
- Voleću te i posle razvoda.
- Voleću te i posle razvoda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada bas vidim dve nove teme... Otvorio ih je isti kosrisnik... U stvari, to su dva mala oglasa... U jednom trazi devojku, dok u drugom prodaje TV... Nesto se pitam, da li prodaje TV da bi imao da je negde izvede... Ili trazi devojku da ga zabavlja umesto TV-a... Djavo ce ga znati...
e zashto ne mozze da se odgovara na tu temu..mislim onu gde trazzi cicu? btw jel mozze da se otvori tema..tipa trazzim mushkarca koji masira, tj masera a?

ili kad parkiraju auto ispred kafića,na samom ulazu...da ne bi platili parking slučajno...

jer ja sprcam 10-15 k za jedno vece, od toga sam popijo 5 k

e zashto ne mozze da se odgovara na tu temu..mislim onu gde trazzi cicu? btw jel mozze da se otvori tema..tipa trazzim mushkarca koji masira, tj masera a?

ili kad parkiraju auto ispred kafića,na samom ulazu...da ne bi platili parking slučajno...a tek što treba da budu viđeni šta voze![]()

Sada bas vidim dve nove teme... Otvorio ih je isti kosrisnik... U stvari, to su dva mala oglasa... U jednom trazi devojku, dok u drugom prodaje TV...

I misli da će mu se neka javiti kada vidi da prodaje tv preko foruma?![]()
Na zalost, onda sam video jos njegovih oglasa i tema... U jednoj je bulaznio nesto o psima jer je hteo da izgubi nevinost sa istim... Zatim je pitao kako pravilno da se ugoji... Kupovao pezoa... Kupovao, prodavao, menjao gomilu delova za racunar... Imao bolove u kicmi...
Sada samo ocekujem temu o bolovima u mozgu...

Znaci svako sebi placa cepi?![]()