Pare pare pare!!! Opsesija!!!

Aj posto ovde vole slucajeve da prepricam jedan od druga jednog:

Ode on na pice sa jednom devojkom. On plati turu. Odu na drugo pice, ceh 180 din. On vidi da ima sitno samo 160 i daje 1000-arku. Na to konobar nesto mrda glavom levo desno. I tip kaze devojci imas ti 20 sitno. Na to ona ljutito vadi i daje konobaru 200 i kao sva nekim cudnim glasom kaze "u redu je". Tip odma konta nesto nije u redu... ali kao ni ne razmislja o tome...nastavljaju pricu dalje... E sad posle nekog vremena ona njega nazove "stipsom". A on onako zbunjen... ne zna ni sta da joj odgovori...

A meni se cini da ta devojka ima neki kompleks od para. I te svoje komplekse onda nasla na njemu da leci.
Da li ta materijalna opterecenost utice na vase zivote? I dokle ide ta opterecenost sa parama?
PS Taj tip je sasvim dobrostojeci i on spada u klasicne muskarce koji ne razmisljaju o parama uopste.
Koje cicijasenje :roll:

I tako gledam na nekoj drugoj temi Bresku i njen slucaj kad je(njena verzija) raskinula svoju 3-4 god dugu vezu zato sto on nije imao para i perspektive. A sad ovde godinama kuka kako bi mu se vratila i kako joj je on bio najbolji. A Breska i nije neki materijalista.
I bar da je to jedini slucaj...ima ih jos mnogo...al necu sad da navodim...i ovde na forumu...

I dokle bre ide ta opterecenost sa parama? Koliko cete zivota sebi upropastiti dok ne naucite?

Meni je stipsa onaj za kog pouzdano znam da ima love a neće da plati turu pića u društvu.Imam jednog takvog poznanika-znači dok drugi plaćaju, on ćuti i uzima, a kad na njega dođe red on se kao izvuče i ode ili plati piće sebi i još jednom.Eto ima i takvih pacijenata.:roll:
Ljudi se opterećuju novcem jer nemaju dovoljno da prežive mesec dana a rade po ceo dan.Jer nemaju da odu na letovanje,zimovanje,da kupe sebi bolju garderubu koja se neće raspasti posle trećeg pranja,zato što nemaju novca da se kvalitetno hrane:neutral:........a onda se nađe neka razmažena osoba, koja ne želi da bude sa nekim ko pošteno zarađuje,a ni sama nije ništa bolja.Sanjaju o bogatom baji, pored koga neće morati da rade, već samo da troše, pa makar trepele razna shranja.:dash:

Zna se sta je stipsa........jednostavno onaj koji u drustvu oce da ucestvuje i da se provodi sa ostalima a da novcano manje ucestvuje ili da ne ucestvuje........stipsa je i onaj koji ne zna da se otvori.

Prezirem shtekare......ali i jos vise one koji su optreceni novcem,a u toj grupi 99% su zene,ne zato sto muskarci nisu optereceni novcem,nego sto zene to pokazuju na totalno debilan nacin od kojeg se normalnom coveku povraca.

Jedna stvar sto se tice ovoga, pricam ozb sada... je da mi je pun MPO takvih ljudi...Otvarao sam se i cascavao milion puta, i onda si naravno naj faca ajde da se tako izrazim, jer ja sprcam 10-15 k za jedno vece, od toga sam popijo 5 k, castio neke devojke,i uvek fale pare, ali uvek, i ko ce nego ja...Ljudi te gledaju cim imas love, bice ti najbolji drugari, *** kako god da okrenes sve je oko love nazlost... Tako da sam te sve lesinare oterao u 3 lepe "lukic" i mirna avlija...Sve je to tuzno, ali fazon je sto nikad nisam prebacio sto znaci da imam kredita, niko od njih nikada nece smeti ili cak pomisliti da kazes nesto lose o meni...i takoc...

Back