Pare pare pare!!! Opsesija!!!

Ne mora znaciti! :p
Sto bih npr. castila konobara ako mi je donio prljavu casu, nije bilo pepeljare na stolu itd? To je licna stvar.
Nije mi jasno, stalno po forumu osudjujes djevojke da su sponzoruse i da jure pare, a sad ovu branis? :dontunderstand: Totalno si konradiktoran...

Pa Pera nije rekao da je casa bila prljava i tako, nego da mu je falilo 20 a konobar nije imao sito da mu vrati od 1000 i tako dalje...

Mislim jedna je stvar kada su devojke sponzoruse, to je tako, a ako je neko cicija to je druga stvar.

Pa Pera nije rekoa da je casa bila prljava i tako, nego da mu je falilo 20 a konobar nije imao sito da mu vrati od 1000 i tako dalje...

Mislim jedna je stvar kada su devojke sponzoruse, to je tako, a ako je neko cicija to je druga stvar.
Nemoj onda po forumu da se zalis kako ne mozes da ispunis sve hirove svoje djevojke jer je jako skupa za odrzavanje... :p
To da li ce neko ostaviti baksis nije pokaztelj cicijasenja vec licnog osjecaja da li smatras da je konobar to zasluzio.
Slazem se da je 20 dindzi sica, ali...

Nemoj onda po forumu da se zalis kako ne mozes da ispunis sve hirove svoje djevojke jer je jako skupa za odrzavanje... :p
To da li ce neko ostaviti baksis nije pokaztelj cicijasenja vec licnog osjecaja da li smatras da je konobar to zasluzio.
Slazem se da je 20 dindzi sica, ali...

Nije meni nikad problem da platim pice devojci, niti to nju cini sponzorusom! ;) Pogresno si razumela.

Sponzorusa naprotiv gleda neke druge stvari. I obicno te koje trce za lovarnom tipovima najmanje se ovajde. :zcepanje:

Nesto razmisljam. Evo ovako.. Ako su pare i izgled najbitnije od svega, kako se cini ja imam vise novca kud i kamo ispred vecine ovde.. A ni izgled ne manjka..

Dakle prosto receno, sve devojke sa ovog foruma su vec osvojene tom cinjenicom..

Sto ce reci: svaku koju pozovem na izlazak ona ce prihvatiti? :think:

To je zakljucak izveden cestim komentarima o zenskom generalnom pogledu na novac. Samo jos da utvrdim kojim redosledom da krenem?

Ili ako kazete, nije tako, onda rusite sva trtljanja koja na osnovu toga izvodite?

Nesto razmisljam. Evo ovako.. Ako su pare i izgled najbitnije od svega, kako se cini ja imam vise novca kud i kamo ispred vecine ovde.. A ni izgled ne manjka..

Dakle prosto receno, sve devojke sa ovog foruma su vec osvojene tom cinjenicom..

To je zakljucak izveden cestim komentarima o zenskom generalnom pogledu na novac. Samo jos da utvrdim kojim redosledom da krenem?

Ili ako kazete, nije tako, onda rusite sva trtljanja koja na osnovu toga izvodite?

i skroman si i samozatajan :))))

Vidis, ja se ne slazem sa boldovanim. Ali, ajde pozivaj na izlazak forumasice sve redom, pa da oni koji tvrde gore navedeno vide koliko ta njihova teorija prolazi u praksi ;)

Vidis, ja se ne slazem sa boldovanim. Ali, ajde pozivaj na izlazak forumasice sve redom, pa da oni koji tvrde gore navedeno vide koliko ta njihova teorija prolazi u praksi ;)

Pa to bas i pitam. Logican ishod iz navedenog je da hoce..
Jeste da sve to nema veze s mozgom, ali kad ljjudi toliko pricaju o novcu i zenama mora biti istina..

Nego..

Hoce li mi neko objasniti sta znaci ta.. skromnost?
Ali da je isprobana u praksi, ko ce da slusa neciju teoriju..

Sto da ne bi prihvatile? Jes, ne bi se za dz napicile hrane, kafurina i alkohola u nekom finom lokalu?Tim pre sto 90 nije bilo nigde osim u 'Sabackom slatincu' na tripicama u saftu. :cool:

Na jugu Srbije, a na jugozapadu Staro-vlaška visija..
Ne, draga. :)
" Kosovo i Metohija se nalaze u jugozapadnoj, dinarskoj Srbiji, kao i Stari Vlah sa Raskom." ( str. 143, Geografske regije Jugoslavije- Srbija i Crna Gora, Jovan Markovic, Beograd, 1995)

Morala sam da navedem literaturu, jer mi se ranije desavalo da ne vjeruju iako znam sta pisem, pa se sve pretvori u raspravu ko je u pravu...

Ne, draga. :)
" Kosovo i Metohija se nalaze u jugozapadnoj, dinarskoj Srbiji, kao i Stari Vlah sa Raskom." ( str. 143, Geografske regije Jugoslavije- Srbija i Crna Gora, Jovan Markovic, Beograd, 1995)

Morala sam da navedem literaturu, jer mi se ranije desavalo da ne vjeruju iako znam sta pisem, pa se sve pretvori u raspravu ko je u pravu...

To je bajata literatura, evo ti novija, Mirko Grčić, Stevan Stanković, Ljiljana Gavrilović..."Kosovo i Metohija se nalazi u južnom delu Srbije", Beograd, 2008

To je bajata literatura, evo ti novija, Mirko Grčić, Stevan Stanković, Ljiljana Gavrilović..."Kosovo i Metohija se nalazi u južnom delu Srbije", Beograd, 2008
To je tacno, to jeste juzni dio Srbije (i to smjesten najjuznije), ali je poznat po imenu "Jugozapadna Srbija" da bi se razlikovao od Juzne Srbije.
"Juzna Srbija je planinsko- kotlinsko-dolinska regija na jugu Srbije, prema Makedoniji, Kosovu i susednoj Bugarskoj)..."
Juzna Srbija su Nis, Vranje, Prokuplje, Kursumlija, Aleksinac, Vlasotince...

Nemojte da ja poznajem Srbiju bolje od vas, sramota je :roll:

To je tacno, to jeste juzni dio Srbije (i to smjesten najjuznije), ali je poznat po imenu "Jugozapadna Srbija" da bi se razlikovao od Juzne Srbije.
"Juzna Srbija je planinsko- kotlinsko-dolinska regija na jugu Srbije, prema Makedoniji, Kosovu i susednoj Bugarskoj)..."
Juzna Srbija su Nis, Vranje, Prokuplje, Kursumlija, Aleksinac, Vlasotince...

Nemojte da ja poznajem Srbiju bolje od vas, sramota je :roll:

Sramota je što si navela da je greška ono što je napisao Doc Hol., a nije,
a to što je neko seo i dogovorio se da napravi takvu klasifikaciju i regionalnu
podelu je druga priča (koja se btw sve manje koristi u naučnoj literaturi)
dakle da KiM se nalaze na jugu i Doc nije pogrešio kad je to napisao.

Back