Pare pare pare!!! Opsesija!!!

Aj posto ovde vole slucajeve da prepricam jedan od druga jednog:

Ode on na pice sa jednom devojkom. On plati turu. Odu na drugo pice, ceh 180 din. On vidi da ima sitno samo 160 i daje 1000-arku. Na to konobar nesto mrda glavom levo desno. I tip kaze devojci imas ti 20 sitno. Na to ona ljutito vadi i daje konobaru 200 i kao sva nekim cudnim glasom kaze "u redu je". Tip odma konta nesto nije u redu... ali kao ni ne razmislja o tome...nastavljaju pricu dalje... E sad posle nekog vremena ona njega nazove "stipsom". A on onako zbunjen... ne zna ni sta da joj odgovori...

A meni se cini da ta devojka ima neki kompleks od para. I te svoje komplekse onda nasla na njemu da leci.
Da li ta materijalna opterecenost utice na vase zivote? I dokle ide ta opterecenost sa parama?
PS Taj tip je sasvim dobrostojeci i on spada u klasicne muskarce koji ne razmisljaju o parama uopste.

Zene se lako od para rastaju kada kupuju garderobu, kozmetiku itd...
Ali kada treba da plate kafanski racun ili taksi tu su stipse, sve bez razlike.Generalno zene daju pare samo za opipljive stvari.Nije im zao da plate dobar poklon muzu ali da plate 120 dindzi sok od jagode koji samo proteraju kroz burag ili taksi... teeeesko.

Zene se lako od para rastaju kada kupuju garderobu, kozmetiku itd...
Ali kada treba da plate kafanski racun ili taksi tu su stipse, sve bez razlike.Generalno zene daju pare samo za opipljive stvari.Nije im zao da plate dobar poklon muzu ali da plate 120 dindzi sok od jagode koji samo proteraju kroz burag ili taksi... teeeesko.

Da stvarno, kako su zene galantne kad kupuju poklon za decka. Yebe se njima dal to kosta 200 ili 800 eura.:)

hah brate pazi sto je mala rava....
ahahhahahahah
ne sad ozb....msm...decko je trazio 20 din zato sto nije imao konobar da mu vrati...msm...sta sad vi ribe ocekujete da ce musko da vas finansira svaki dan u kaficu ceo zivot???joooj...hahhaaa...i posle kazu mi stipse...duso nismo mi momci stipse nego ste vi sponzoruse...msm realno i ja bih bio da sam riba...al posto nisam mogu samo da vam se smejem....
pogotovo odredjenim koje gledaju da upecaju lika sa ful kolima a smore se sa njim i ne znaju same ni doope da obrisu :))))
eeee koliko sam se toga nagledao :)))cccc

ahahhahahahah
ne sad ozb....msm...decko je trazio 20 din zato sto nije imao konobar da mu vrati...msm...sta sad vi ribe ocekujete da ce musko da vas finansira svaki dan u kaficu ceo zivot???joooj...hahhaaa...i posle kazu mi stipse...duso nismo mi momci stipse nego ste vi sponzoruse...msm realno i ja bih bio da sam riba...al posto nisam mogu samo da vam se smejem....
pogotovo odredjenim koje gledaju da upecaju lika sa ful kolima a smore se sa njim i ne znaju same ni doope da obrisu :))))

Eh, i ovakvi su čuvali naše Kosovo...

ahahhahahahah

Na temi Money kazu stipsa si ako im ne izdvojis 300 evra za letovanje u stilu sta je to za muskarce:roll:

Poslednja izmena:
Pare su uslow,i nista wise. Jer ako ja od tebe trazim nesto sto nemam,a treba mi,onda ti zahtevas da ja tebi dam nesto odredjeno sto ti treba,a ti to nemas. Posto ja nemam to sto ti treba ja ti dam uslow (pare),i sa tim uslowom ti dobijes tu odredjenu stvar sto ti treba.

Da nije bilo para u proslosti,sad para ne bi bilo,i ne bi stvari bile owakwe. Na primer,da je zvezdana prasina bila uslow kao danasnje pare,danas bi se bogastvo merilo u zvezdanoj prasini,a ne u nowcu,primera radi.

Back