Pare ili postenje?

bila slična tema, o vraćanju kusura greškom... ja se i raspravljala...
naravno da bih vratila kad bih mogla...
izgubljeno nije ničije, nego nečije. a ja nisam lopov da uzimam tuđe samo zato što su šanse da budem otkrivena minimalne... to kako se neko odnosi prema novcu, kako ga je zaradio, šta će mu, da li ima viška nije nešto što mene treba da se tiče, niti bih se ja osetila pozvanom da ga kažnjavam zbog toga... ne interesuju me drugi, interesuje me da ja postupim ispravno.
btw, i ja sam jednom izgubila nešto relativno vredno na jednom mestu... kad sam se vratila uzeli... znam otprilike i ko... to mi je jedna od najgorih uspomena.

hihi eleonora tako sam i ja pricala dok sam zivela u italiji ("otisao NA policiju" :lol: )bas mi je lepo da se podsetim
inace mene pare nece,sem onih krvavo zaradjenih,a i tada kako se ono kaze das djavolu pola (ne mislim na onaj bruto deo plate :lol: nego ovako,pogubi se dosta para)
kad bih nasla 250 000 prosto ne bih znala sta cu
bilo bi mi zao da vratim
a opet ne bih mogla da spavam,neko drugi je to zaradio/nasledio e jedino da je ukrao pa mozda bi mi bilo lakse
ali stvarno
moja savest je jaca od bilo kakvog straha od boga

:) NA policiju,NA wc....toga ne mogu da se resim...ne znam bas da li je iz Italije ili iz moga rodnoga grada ali znam da su mi se vecito smejali zbog toga NA....'bem li ga:lol:

:think: Kako vidim ovde vecina njih osobu koja bi zadrzala za sebe novac smatraju lopovom!
Kradja nije lepa stvar sto jest' jest'.Ali da li je to bas kradja?

Ajmo ovako.... pisala sam i da mi se 2 x desilo da su mi dali duplu platu ovi moji Italijani(ljubi ih majka).
Vec sam rekla da sam radila i prekovremene koji mi nisu bili placeni,plus sve ostale cake koji ovi Berlusconijevi sledbenici koriste kako bi radnika zagulili.
Mislim da ce me LindaLee najbolje razumeti o cemu pricam.
Znaci s'njihove strane sam bila i te kako "opljackana".
Da li bi ja bila lopov da zadrzim te novce?

elleonora Postavila si dobru temu.Mjesto joj je vec priznato .Mislim da je samo nalazenje novca ,stres svoje vrste i nije za svakoga i ne desava nam se cesto .Sto u tako delikatnoj
slucajnosti ? Posteno,nije nase .Od tudjega tuga .Nijesmo oteli nijesmo uksali ,nasli smo .
Tasnu sa 20 000 tada maraka,ostavila je zena a ja joj je sacuvala,prisjetivsi se dosla je blijeda kao krpa ,izdaleka sam joj doviknula da ja tasna kod mene da se smiri,danas smo prijateljice,bilo je to davno no lijepo i nezaboravno i za mene i za nju.Pozdrav...

Back