pare ili ljubav pitanje je sad

gost 287488

Aktivan član
Poruka
1.203
devojke ta divna stvorenjaz:p
kazite vi nama muskarcima,da li biste bili sa tipom kome je plata 20 hiljada din.onako da je simpatican ili sa nekim kome je plata 70000 din a ruznjikav a obojica su fini muskarci sta biste izabrali zlatni prsten ili dijamantske mindjusez:p

Samo još ti Džordži misliš da ti verujemo sve što pišeš ovde na forumu. Što se mene tiče ti ni ne postojiš dok se ne pokaže suprotno.

Jednostavno ne mogu da se zaljubim u tuku od čoveka. To nema veze s parama. Ja zarađujem dovoljno da sama izdržavam i sebe i decu. Ne treba mi muškarac da me izdržava. Ali mi ne treba ni tuka.

Samo još ti Džordži misliš da ti verujemo sve što pišeš ovde na forumu. Što se mene tiče ti ni ne postojiš dok se ne pokaže suprotno.

Jednostavno ne mogu da se zaljubim u tuku od čoveka. To nema veze s parama. Ja zarađujem dovoljno da sama izdržavam i sebe i decu. Ne treba mi muškarac da me izdržava. Ali mi ne treba ni tuka.

Ok ni ti ne postojis..ortak radi u jednom od jacih kafica..dnevnica mu je 500din..koliko mu treba za hranu i prevoz..niko se ne prijavljuje..to je sustina..a ne sto vi palamudite..on radi godinama taj posao..operisao je prosirene vene..vas boli patka sto je to realnost..vi cekate kantar da vise prevagne

Da neko ima 100 000eura na knjizici a neko drugi 1000 000 izabrala bih onog kojeg volim.
Da jedan ima platu 600 eura a drugi 2500 eura izabrala bih onog kojeg volim.

E da zivot sa jednim nosi siromastvo a sa drugim sigurnost izabrala bih drugog bez obzira sta prema kome osecam, u siromastvu svakako sve gubi sjaj pa i ljubav. Siromastvo ima moc da od svega lepog napravi ruzno i od dobrog zlo.

Back