Paraziti u telu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако је неко на овом форуму фанатик онда си то ти.

Тј.моја грешка:ниси ти фанатик,него си беспослен човек. ;)

Ja sam najveći fanatik. Otac mi je Crnogorac a majka Austrijanka. Povukao sam na te pedantne i fanatične Nemce. Smeta ti? Šta ćeš preduzeti po tom pitanju?

I šta te boli p1čka kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom.
farting_smiley.gif

Ja sam najveći fanatik. Otac mi je Crnogorac a majka Austrijanka. Povukao sam na te pedantne i fanatične Nemce. Smeta ti? Šta ćeš preduzeti po tom pitanju?

I šta te boli p1čka kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom.
farting_smiley.gif
Наџоксоваћете ивермектином да се решиш паразита и оставити на сунцу из разумљивих разлога!!!
:cepanje:
:tambalamba:

za nekog koji tvrdi da je u psihickom skladu mnogo si nervozan,ali ok pocinju suncani dani pa se cvrci u podne
Мора прво да прими пристојну доѕу ветеринариа ивермектина да ти параѕити не бујају у њему гледе инсолације, мада ако је ѕапатио токсокара канис у очним јабучицама остаће му доживотне спиралне виѕије!!!

za nekog koji tvrdi da je u psihickom skladu mnogo si nervozan,ali ok pocinju suncani dani pa se cvrci u podne

Što lažeš da sam nervozan? To što ne dam na sebe, a ne dam nikome, i što se rugam 10X gore onome ko pokuša da se ruga meni - ne znači da sam ono što bi ti htela da jesam. I šta te briga kakav sam - nisam te zvao da živiš sa mnom. Dalje, u Sunce se gleda u prvom satu nakon izlaska, i u zadnjem satu pred zalazak, a ne u podne, kako to ti savetuješ neuke budaline. Ako hoćeš da oslepiš od Sunca - onda ga gledaj u podne - i oslepećeš za dva minuta. Ja to ne činim, niti savetujem ikoga da čini. Namaste.

Poslednja izmena:
Мора прво да прими пристојну доѕу ветеринариа ивермектина да ти параѕити не бујају у њему гледе инсолације, мада ако је ѕапатио токсокара канис у очним јабучицама остаће му доживотне спиралне виѕије!!!

Moraš prvo da presadiš prvu, donju čakru, na mesto sedme, gornje čakre, da bi ti se mozak, umesto kroz nos, prosuo kroz anus, a creva, umesto kroz anus, prosula kroz nos, a i dlake sa debelog mesa na ćelavu glavu, pa da više ne budeš ćelavko, već dlakoglavoguz. I sve to bez uzvičnika - recidiva histerije (ženske bolesti) i shizofrenije.

Moraš prvo da presadiš prvu, donju čakru, na mesto sedme, gornje čakre, da bi ti se mozak, umesto kroz nos, prosuo kroz anus, a creva, umesto kroz anus, prosula kroz nos, a i dlake sa debelog mesa na ćelavu glavu, pa da više ne budeš ćelavko, već dlakoglavoguz. I sve to bez uzvičnika - recidiva histerije (ženske bolesti) i shizofrenije.
Немој да те израде па пристанеш да примиш ивермектин интрамускуларно, паралисаћеш се од бола, него само поткожно.
Толико је ефикасан да ћеш изгубити и све буве, вашке и крпеље које си запатио по телу...оно напију ти се крви, изврну се, мрдају ногицама и калапрцну.
Нема везе са осунчавањем!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back