Paraziti u telu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Prosečni muškarac ima u svom telu i do 1 kg parazita...

Istraživanja Američkog Nacionalnog Instituta Zdravlja (National Institute of Health) pokazala su da prosečni muškarac ima u svom telu do 1 kg parazita. Žene imaju nešto manje.

Paraziti se mogu nalaziti u jetri, crevima, mozgu, srcu i drugim organima čoveka.

bacter10.jpg

Ako se pogledaju statistički podaci, uočava se da najviše ljudi umire od srčano-vaskularnih oboljenja. Na drugom mestu su onkološka oboljenja, a na trećem smrtnost od insulta. Bolesti prouzrokovane parazitima zauzimaju četvrto mesto. Ali ako se pažljivo analizira uzročno-posledični lanac nastanka srčano-vaskularnih, onkoloških oboljenja i insulta, vidi se da se oni ispoljavaju kao krajnji stepen. Uzročno-posledični lanac nastaje od bezazlenih i skrivenih karika. Prva karika je odsustvo potrebnih znanja i životne kulture. Druga karika - uzrok prve - nagomilavanje u organizmu prljavštine i materija koje privlače parazite i smanjuju čovekov imunitet. Treća karika - uzrok druge - potajni razvoj parazitskih oboljenja.

Paraziti “polako” naseljavaju i kolonizuju organizam. Oni se razvijaju u krvi i krvnim sudovima, izazivajući srčano-vaskularna oboljenja. Naseljavajući jedan ili drugi organ, koji je otrovan šljakom, oni u njemu stvaraju koloniju - tumor. Cepajući ili zapušavajući krvne sudove, oni stvaraju osnovu za insult. Na taj način srčano-vaskularna oboljenja, rak, AIDS, dijabetes, skleroza, insult i druge najčešće bolesti naše civilizacije nastaju razvojem parazita u čovečjem organizmu.

Naše telo je prebivalište različitih parazita, koji uzrokuju mnoge bolesti.

Svaki organizam, naime (a ne samo ljudi), naseljen je parazitima, kao što i ljudi naseljavaju Zemlju. To je odavno bilo poznato ljudima, pa su korišćene razne metode za čišćenje. Jedne od najstarijih su vremenski tačno propisani postovi, odnosno ishrana, kao i primena raznih trava i čajeva. Danas je sve to potisnuto u zaborav, paraziti i komercijalne industrije za “lecenje” su postali saveznici i ubiraju profit i danak.

Inače, u nama i na nama živi više stranih organizama nego što ima ljudi na planeti Zemlji - dakle preko 10 milijardi u bilo kom trenutku (najveći deo tog broja su mikroorganizmi, ali ima i većih); čisto kao predstava da je svako od nas jedan čitav svet za sebe. Nisu svi štetni, ni opasni; dosta njih su i korisni i žive u simbiotskom odnosu s nama... ali ovih štetnih se valja rešiti...

Kada je izvesna Hilda Klark prvi put izmerila svoju rezonancu bila je zaprepašćena. Instrument je pokazivao da u njenom vlastitom organizmu “mirno” živi ogromni broj mirkoba, virusa i drugih parazita, koje je bilo nemoguće otkriti drugim metodama, između ostalog i metodom Rejnharda Folja. Pored toga, ispostavilo se da su organi Hilde Klark zagađeni ekotoksinima (teškim metalima, herbicidima, radioaktivnim izotopima, konzervansima, tekovima i drugim nečistoćama).

Hilda Klark je pomoću svog instrumenta počela da testira druge ljude i kod svih se uočavalo isto: veliki broj raznovrsnih parazita i ekotoksina, a kao posledica toga razne vrste bolesti. Posle više hiljada ispitanih uzoraka, Hilda Klark je došla do sledećeg zaključka: 90% hroničnih bolesti imaju dva uzroka - parazite i ekotoksine. Zahvaljujući tome potvrđena je teza drevnih lekara - “bez čišćenja nema izlečenja”, kao i da se u osnovi svih ljudskih bolesti nalazi njegovo neznanje koje privlači parazite u njegov organizam.

Kako vam se sve ovo čini?

pa piem zeleni caj svaki dan neke druge usput kad se setim..med..jabuka i ostalo voce..maslinovo ulje..poneka rakica i vince ..dosta tecnosti a bogami gledam sto vise crnog i belog luka pa da vidimo ko kosi ko vodu nosi

Духовит си! :roll:

Капираш ти одлично,само сам чекао када ћеш му предложити сангејзинг.

Ja to za svačije dobro.

Ali štaš kad ljudi vole da se truju mesom, mlekom i jajima, kao i GMO proserotinama sa kodom HACCP. Na volju im. Ja sam im predložio dobro, oni su izabrali zlo. I ja sam miran.

Ja sam negde procitala da je Hilda Klark umrla od raka ( istina ne mlada ) - ako je tako kako sebe nije izlecila antiparazitnim programom? Mislim da treba voditi racuna sta jedemo, pijemo, oblacimo i uopste kako zivimo. Ali dosta mi je carobnih preparata i kojekakvih saveta .

http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/clark.html

- - - - - - - - - -

On September 3, 2009, Clark died of complications of multiple myeloma, a form of lymphoma in which plasma cells become overabundant in the bone marrow. As their volume increases, they destroy the surrounding bone, which releases large amounts of calcium into the blood stream. They also suppress the formation of other blood cells, which leads to severe anemia [26]. The diagnosis is usually easy to make because the affected areas appear on x-ray images as "holes" in the affected bones. The disease eventually kills by producing hypercalcemia, anemia, decreased resistance to infection, and/or several other problems. No cure is available, but most people benefit from treatment, and recently developed drugs have significantly increased survival times.

Immediately after Clark's death, her supporters claimed that she had died of "complications from a spinal cord injury." But a few weeks later, the Dr. Clark Information Center Web site revealed that she had multiple myeloma. The site states:
Clark's symptoms began with arm pain due to deterioration of a neck vertebra, but she was "unable to use her Syncrometer techniques to investigate, because her hands and arms did not work well enough.
The blood tests showed that Clark was anemic, and she "saw that she had reduced kidney function," "but her health deterioration was a mystery."
After "living with severe hip pain for several months, she underwent hip replacement surgery but continued to have pain for more than six months before finding a medication that could control the pain.
Later she was scheduled for neck surgery, but preoperative blood tests found hypercalcemia and further evaluation led to the diagnosis of multiple myeloma.

Štaš. Vidiš sa kim diskutujemo? Sa nekim ko se, u nemogućnosti da se bavi temom, bavi njenim postavljačem, u nameri da ga diskredituje; i to bezuspešno. :rida:

Важно да си ти у могућности. Мени је прихватљивије оно што раде оне бабе са оним влашким бајалицама,од те твоје соларне јоге. Када будеш знао о чему причаш и о механизму(наводног)деловања на организам,схватићу те озбиљно.

Овако си трагикомичан. ;)

Poslednja izmena:
Koga zabole? A što se tiče rugača u vezi solarne joge, odvalio sam ih na ovoj temi:

http://forum.krstarica.com/showthre...ларну-јогу?p=21463413&viewfull=1#post21463413

Toliko o tome...

- - - - - - - - - -

A jesam odvalio verske fanatike... pročitati postove to kraja teme... :mafijas:
Ако је неко на овом форуму фанатик онда си то ти.

Тј.моја грешка:ниси ти фанатик,него си беспослен човек. ;)

Demijurg Odvaljivač

Apsolutno. :mafijas:

- - - - - - - - - -

Важно да си ти у могућности. Мени је прихватљивије оно што раде оне бабе са оним влашким бајалицама,од те твоје соларне јоге. Када будеш знао о чему причаш и о механизму(наводног)деловања на организам,схватићу те озбиљно.

Овако си трагикомичан. ;)

Jeste. I šta sad? Šta me briga šta je tebi prihvatljivije. Otvori temu o vlaškim bajalicama, ja tamo neću doći. Dalje, solarna joga nije moja, ja je samo koristim. Zašto ne znaš o čemu pričaš?

Zašto si tragikomičan? Nije tragikomično to što se deca plaše mraka, tragikomično je to što se odrasli ljudi plaše svetla. :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back