Petar BSK Veoma poznat Poruka 10.059 21.02.2010. u 23:08 - Paranormal Activity #1 Ovo mozda moze u nadprirodne pojave i misterije..... Mozda je zesca baronija,a mozda...
Anđa Aktivan član Poruka 1.027 21.02.2010. u 23:28 - Paranormal Activity #2 Podseća me, po najavi, na Veštice iz Blera. A mislim da nikome onaj film nije bio strašan, a još manje najstrašniji kako je reklamiran.
Podseća me, po najavi, na Veštice iz Blera. A mislim da nikome onaj film nije bio strašan, a još manje najstrašniji kako je reklamiran.
Uros_92 Veoma poznat Poruka 10.326 21.02.2010. u 23:38 - Paranormal Activity #3 Mnogoooooo dosadan film
User Friendly Buduća legenda Poruka 25.007 21.02.2010. u 23:42 - Paranormal Activity #4 glupos! U pocetku je ok dok ne provalis da je laznjak,a cim provalis postaje dosadan! Nisko budzetan film u pokusaju!
glupos! U pocetku je ok dok ne provalis da je laznjak,a cim provalis postaje dosadan! Nisko budzetan film u pokusaju!
Petar BSK Veoma poznat Poruka 10.059 22.02.2010. u 00:14 - Paranormal Activity #5 †0verkill†: glupos! U pocetku je ok dok ne provalis da je laznjak,a cim provalis postaje dosadan! Nisko budzetan film u pokusaju! Kliknite za proširenje... Pa dobro ulozili su malo a dobili su visestruko vise...
†0verkill†: glupos! U pocetku je ok dok ne provalis da je laznjak,a cim provalis postaje dosadan! Nisko budzetan film u pokusaju! Kliknite za proširenje... Pa dobro ulozili su malo a dobili su visestruko vise...
Neozbiljni pesimista Elita Poruka 18.634 22.02.2010. u 01:35 - Paranormal Activity #6 †0verkill†: glupos! U pocetku je ok dok ne provalis da je laznjak,a cim provalis postaje dosadan! Nisko budzetan film u pokusaju! Kliknite za proširenje... Apsolutno se slazem.Odustao na pola filma
†0verkill†: glupos! U pocetku je ok dok ne provalis da je laznjak,a cim provalis postaje dosadan! Nisko budzetan film u pokusaju! Kliknite za proširenje... Apsolutno se slazem.Odustao na pola filma
gost 198065 Poznat Poruka 7.720 22.02.2010. u 01:43 - Paranormal Activity #7 Sad da kvotam samu sebe: Jedina/e dobra/e scena/e u filmu, zadnjih deset ili otprilike sekundi. Standardni američki šit tipa: Kako Svejedno Namlatiti Pare Kad Je Neko Drugi Već Rabio Ideju.* Bolje. *Blair Witch Kliknite za proširenje...
Sad da kvotam samu sebe: Jedina/e dobra/e scena/e u filmu, zadnjih deset ili otprilike sekundi. Standardni američki šit tipa: Kako Svejedno Namlatiti Pare Kad Je Neko Drugi Već Rabio Ideju.* Bolje. *Blair Witch Kliknite za proširenje...