Paranoja

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cestitam, potpuno si promasila poentu i sve sto si napisala je irelevantno. Izgleda da feministikinjama cak ni metafore nisu dovoljno jednostavne.
Poenta onog sto sam napisao je da ne treba da postoje nikakvi procenti niti specijalna prava za bilo koga. Dominacija muskaraca u svim sferama zivota je prirodno stanje, a ne rezultat necijeg tlacenja. Zena moze da se takmici sa muskarcem samo uz pomoc specijalnih prava i privilegija. U svetu jednakosti ona nema sta da trazi bez viteskog odnosa i zastite muskarca. To je surova realnost.
Zene su pred zakonom povlascene u svim drustvima pa i u nasem koje se smatra navodno patrijarhalnim.
Dakle ti smatraš da je pompezna umišljena predstava ubeđenosti u ispravnost svojih, hm, stavova? bez sposobnosti za kritičko razmišljanje, kao posledica nesigurnosti i nemanja identiteta, zapravo muška dominantna osobina, posšto - osim toga, ja bar ovde ne posvedočih muškoj ingenioznosti :manikir:

A da nije tebe ne bi bilo čak ni toga :think:

...kada bude tema o nama, jel o tim divnim bicima u narodu poznatijim kao zene, tada mozemo o nasim frustracijama...za sada seciracemo, na primer tebe:mrgreen:...pazi, da sam na tvom mestu i ja bih bila frustrirana, moram da podnosim izvestaj zeni, sefici, koleginicama, ribam, kuvam, trpim dok mi zvocaju itd itd a nekad je bilo dovoljno samo da se rodim sa udom viska pa da uzivam u svim blagodetima parazita. :mazi:
A i meni je palo na pamet da su samo uplašeni situacijom i da se tripuju da neće umeti da operu svoju vlastitu imovinu.

Znam neke koji bi se usmrdeli načisto da ih ostaviš same na mesec dana (da mama ode...)

Back