gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer mi je tvrd k'o kamen.neko se ponosi sto ima istopolne seksualne afinitete, a vi se ponosite sa cim?
postavila sam temu, ali sam ocigledno na pogresan nacin slozila slova cim su je izbrisali
ove nedelje je parada ponosa
neko se ponosi sto ima istopolne seksualne afinitete, a vi se ponosite sa cim?
E cula sam i ja par primera ovakvih,cak jedan ima brata koji je gej i otvoreno rekao roditeljima i onda je taj lik i sam skonto da je gej al mu bedak da totalno smori roditelje,zamisli oba sina u istom fazonu pa ce kao da fura porodicu itd...Msm rekla kazala je sve to al opet ima toga ihahaj,ja bi da sam musko i da sam gej a zelim da falsiram pre trazila neku ribu koja je isto gej pa da glumimo porodicu,a ne da ukanalis neku zenu koja ceo zivot misli da je volis...Retko osetim ponos, cesce olaksanje.
Sto se homoseksualaca tice... Kao i sve teme ovde, i ovu smo 100 puta prezvakali pa ne znam sta bih novo rekla.
Mogu da pisem kao majka jos jedino... Ne mogu reci da mi ne bi teško palo da mi dete ima homoseksualne sklonosti, ali bi mi svakako teze palo da ulazi u zajednicu sa zenom samo da kamuflira svoje opredeljenje i stvara porodicu radi imidza jer njegova priroda nije prihvacena, pa time unesreci ne samo sebe nego i nju i decu koja rastu u obmani i svi su zrtve.
Dakle, nisam ni za ugnjetavanje a ni za paradiranje.
postavila sam temu, ali sam ocigledno na pogresan nacin slozila slova cim su je izbrisali
a šta ti u stvari želiš da pitaš ?
cime se ponosis?
prethodno što sam isto pitao, izbrisano je...ne znam zašto
a kakve ima veze tvoj naglasak na seksualne afinitete i sa tim čime se ponosimo ?
to mi prvo dešifruj
gledam vesti i procitaju da je ovo nedelja parade ponosa, a pojma nisam imala
pa mi opet ona rec ponos ostane nekako zvucno naglasena i pomislim - ako se oni ponose svojim seksualnim opredeljenjem, cime se ja ponosim
pa čime se ponosiš ?
U duhu parade: ponosim se svojim drugarima/drugaricama koji maju istopolne seksualne afinitete : )
Ne zato što se zaljubljuju u ljude istog pola, nego zato što njima još uvek nije tako lako kao meni i mom mužu da se drže za ruke kad idu u šetnju, ili da se onako usput poljube u baru, na ulici, kad izađu iz bioskopa. Meni bi baš teško palo da sam zaljubljena, pa da moram, umesto da budem srećna, da se uzdržavam od tih malih nežnosti, ili da se pravdam krezubim komšijama, siledžijama na ulici, i svakoj dokonoj babi koja ima mišljenje i ne može da ga zadrži za sebe![]()
A meni da me nisu trajno banovali od 2006. kakve sve gluposti pišemPonosim se što sam uspela da opstanem na Krsti od 2011 god. te da ne odlepim kakve sve gluposti čitam.
I da ovo je tako normalno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dosadni ste više sa tim proser*avanjem o tome šta je normalno.
Od vas normanih mi se povraća od foruma, puni ste mržnje - protiv homoseksualaca, stranaca, Jevreja, Roma, žena, crnaca, eksperimentalne muzike, umetničkog filma, ljubljenja na ulici, zaljubljivanja na poslu...
SVE POGREŠNO, a stalno mislite da ste pametni i normalni. Destruktivni ste do bola...