parada ponosa

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
postavila sam temu, ali sam ocigledno na pogresan nacin slozila slova cim su je izbrisali

ove nedelje je parada ponosa
neko se ponosi sto ima istopolne seksualne afinitete, a vi se ponosite sa cim?

U duhu parade: ponosim se svojim drugarima/drugaricama koji maju istopolne seksualne afinitete : )
Ne zato što se zaljubljuju u ljude istog pola, nego zato što njima još uvek nije tako lako kao meni i mom mužu da se drže za ruke kad idu u šetnju, ili da se onako usput poljube u baru, na ulici, kad izađu iz bioskopa. Meni bi baš teško palo da sam zaljubljena, pa da moram, umesto da budem srećna, da se uzdržavam od tih malih nežnosti, ili da se pravdam krezubim komšijama, siledžijama na ulici, i svakoj dokonoj babi koja ima mišljenje i ne može da ga zadrži za sebe :roll:

Poslednja izmena:
U duhu parade: ponosim se svojim drugarima/drugaricama koji maju istopolne seksualne afinitete : )
Ne zato što se zaljubljuju u ljude istog pola, nego zato što njima još uvek nije tako lako kao meni i mom mužu da se drže za ruke kad idu u šetnju, ili da se onako usput poljube u baru, na ulici, kad izađu iz bioskopa. Meni bi baš teško palo da sam zaljubljena, pa da moram, umesto da budem srećna, da se pravdam krezubim komšijama, sildžijama na ulici, i svakoj dokonoj babi koja ima mišljenje i ne može da ga zadrži za sebe :roll:
....:ok:

postavila sam temu, ali sam ocigledno na pogresan nacin slozila slova cim su je izbrisali

Ja se ponosim samo porodicom to jest roditeljima i sestrom i oni su jedino u mom zivotu na sta sam iskreno ponosan.

A sto se tice tih LGBT gluposti to stvarno vise ne bih da komentarisem jer sam i onako ovde na forumu previse pisao o tome.

Retko osetim ponos, cesce olaksanje.

Sto se homoseksualaca tice... Kao i sve teme ovde, i ovu smo 100 puta prezvakali pa ne znam sta bih novo rekla.
Mogu da pisem kao majka jos jedino... Ne mogu reci da mi ne bi teško palo da mi dete ima homoseksualne sklonosti, ali bi mi svakako teze palo da ulazi u zajednicu sa zenom samo da kamuflira svoje opredeljenje i stvara porodicu radi imidza jer njegova priroda nije prihvacena, pa time unesreci ne samo sebe nego i nju i decu koja rastu u obmani i svi su zrtve.
Dakle, nisam ni za ugnjetavanje a ni za paradiranje.

Параде сексуалних изопаченика су само увод у параде других нискости и болести друштва.
Од таквих и због таквих болести потребно је градити сопствене утврде,упоришта Традиције и снагом сопства помоћи стварање новог Царства и буђење Европе.

Поносан сам на свој народ који међу последњима у муљу данашње Европе одолева ударима модернизма и нихилизма.

Na stranu ove bljuvotine o "jalovosti" i indirektnom pozivanju na linč gejeva, nego u čemu je problem sa seksualnim obrazovanjem u školi, i zašto je seksualno vaspitanje gadost?

Poslednja izmena od moderatora:
Ja bih zaisza volela da znam zašto je seksualno vaspitanje u školama gadost?
Ovo pitanje je mimo gejeva i film sa tim pitanjem nema baš neke veze.

Poslednja izmena od moderatora:

Ponosila bih se tolerancijom kod mog naroda. Kada razmišljam o pojmu tolerancije, goropadno rečeno, ona mi zvuci kao "tolerišem čak i kada se ne slazem".

Razlozi za paradu su pitanje osećaja članova manjine. Da li su podržani od spolja nije mi uopšte važno. Nismo divljaci da se koljemo i udaramo po ulicama. Ukoliko se neko ne slaže, trebalo bi da je sposoban i rečit dovoljno da mirno to i pokaže bez šovinizma, pendreka, kamenica i psovki. Kada iste metode koristi on je vandal koji zaslužuje zatvor bio hetero, homo, Srbin, musliman...nije mi uopšte važno. Ne pale me razbijeni izlozi i barikade pune kamenica. Razlog je nevažan, suština je u načinu koji podbada osnovnu vezu u psihologiji koja postoji izmedju agresije i agresivnog ponašanja. Agresija nikada nije bila način do mira i komfora, čemu valjda svi težimo i zelimo da nasoj deci ostavimo. Previše je nereda za moga života bilo na ulicama.

Paralela su navijači. Ja se sa njihovim ponašanjem ne slažem ali tolerišem njihove potrebe i ne nalazim da treba da ih gadjam kamenjem u glavu. A dotični su daleko veća muka ove zemlje od homoseksualaca.

cega se pametan stidi...:roll:

- - - - - - - - - -

a sto se pitanja tice,
kacio sam slicke sa vasara,
pre 10ak dana, sa bratanicom i sestricinom...
njima se ponosim!
a bice ih jos! :heart:

Ponosan sam na sebe što mi je nevažno da li je neko gej, strejt, ili i tamo i ovde ako je čovek prema meni.
Ponosan sam na sebe što mi je nevažno da li je neko bele, crne, žute, crvene ili bilo koje druge boje kože ako je čovek prema meni.
Ponosan sam na sebe što mi je nevažno da li je neko Srbin, Hrvat, Albanac, Bošnjak ili ….., ako je čovek prema meni.
Ponosan sam na sebe što mi je nevažno da li je neko pravoslavac, katolik, musliman, ateista ili... ako je čovek prema meni.
Ponosan sam na sebe što mi je nevažno da li je nevina ili je imala pre mene sto hebača ako me voli.

Ponosan sam na sebe što žalim (da ne upotrebim reč prezirem) ljude koji druge ljude cene prema seksualnoj orijentaciji, boji kože, nacionalnoj pripadnosti, veri, a ne prema njiovim ljudskim kvalitetima.

:cool:

Ne zato što se zaljubljuju u ljude istog pola, nego zato što njima još uvek nije tako lako kao meni i mom mužu da se drže za ruke kad idu u šetnju, ili da se onako usput poljube u baru, na ulici, kad izađu iz bioskopa. Meni bi baš teško palo da sam zaljubljena, pa da moram, umesto da budem srećna, da se uzdržavam od tih malih nežnosti, ili da se pravdam krezubim komšijama, siledžijama na ulici, i svakoj dokonoj babi koja ima mišljenje i ne može da ga zadrži za sebe :roll:
A vidis meni je osnovna kultura intima=kuca/spavaca soba/nas dvoje sami
Mm i ja se nikad nismo poljubili u gradu. Smatram da za tim nema potrebe.
Po meni je osnovna kultura svoju intimu drzati tamo gde joj je mesto.
Samim tim ne smatram ugrozenim ni gejeve koji gle cuda ne mogu da se ljube na ulici, i ne treba da se ljube na ulici, ni hetero ne treba da razmenjuju neznosti na ulici.
Ali kad imamo promociju granda, pinka, splavova... itd... sve to postaje in... nazalost...
A osnovna kultura i maniri kao i moral se ismevaju.
Zao mi je dece...

- - - - - - - - - -

Ponosim se sobom, kad uspem da istolerisem klince u njihovim napadima besa, ljubomore i histerije.
Sebi kazem Bravo!
Ponosim se svaki put kad uspem da iskuliram i ne iznervira me neko bitan ili nebitan.
Ponosim se svojim idejama
Ponosim se svojom plemenitoscu i zeljom da drugima bude dobro
Ponosna sam na svoju decu kad postignu nesto, kao i na muza i roditelje, prijatelje
Ponosim se uspehom

A vidis meni je osnovna kultura intima=kuca/spavaca soba/nas dvoje sami
Mm i ja se nikad nismo poljubili u gradu. Smatram da za tim nema potrebe.
Po meni je osnovna kultura svoju intimu drzati tamo gde joj je mesto.
Samim tim ne smatram ugrozenim ni gejeve koji gle cuda ne mogu da se ljube na ulici, i ne treba da se ljube na ulici, ni hetero ne treba da razmenjuju neznosti na ulici.
Ali kad imamo promociju granda, pinka, splavova... itd... sve to postaje in... nazalost...
A osnovna kultura i maniri kao i moral se ismevaju.
Zao mi je dece.
..

Pa pazi, meni si recimo ti grand i pink. Izvini ako te to vređa, ali ja te tako doživljavam: ko o čemu, ti pričaš o seksu i qcu, svaki drugi post, ako nije o dojenju onda je o hebanju (sa mužem, kod kuće). Znači ugrožavaš virtuelni prostor, ipak... a u grad izlaziš retko, tako da ne shvatam poentu komentara.

A inače ja nisam tip za te moralne postove. Kad sam počela da forumašim, ovde su pisala Divlja, Linda, Mojra, Borac, Beti, Novembar, Beso, Helen, Vanda, Gospođica, da ne nabrajam dalje, znači inteligentne, obrazovane, neustrašive i interesantne osobe, sa zanimljivim životnim iskustvom... i njihovi tekstovi su bili uzbudljivi i inspirativni... i zato sam postala forumašica. Šta me bre briga šta ti misliš da je moral i kultura?

Poslednja izmena:

:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back