Par reči od mene

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.555
Prvo da zahvalim svima koji su stali uz mene i prihvatili me ovakvom kakva jesam.
Hvala na podršci i lepim rečima.

@Straks92
Tema o kojoj govoriš .
Tema je bila o slikama životinja , Den Smith i da, niko na njoj nije pisao .
Ali ..Ti javno iznosiš stvari o kojima pričate na internom , a mislim da je to protiv pravilnika.

@Ivan
Razlozi koji su navedeni kao razlog bana , pa i oni iznešeni citati koji su reakcija na postove člana Umri muški
(a svi znamo kako on piše , koliko vređa i omalovažava)-nisu pravi razlozi banovanja.
Pravi razlog je komentarisanje moderacije ,jer to je tema o kojoj niko ne bi smeo da piše.
Znate da sam vam pisala i u PP sa žalbom na rad supermoderatora , odgovor nisam dobila.

Ovde se slažem sa članom
@zx16
Da se rad moderacije spominjati ne sme .
I da u pravilniku piše mnogo toga što jednostavno tamo stoji
Da bi popunilo prostor.

@Antihejter
Obzirom da sam ti na ignore opciji , vrlo je zanimljivo kako si sve ispratio i potvrdio moje provokacije.
Pored toga si izneo javno i detalje privatne prepiske
Što je vrlo nisko i nekorektno i nadasve jadno.

Ali -prepiska je dvosmerna .
Sada bih ja mogla da javno iznesem neke delove prepiske u kojima
si pisao o pojedinim članovima , pa i moderaciji i još bolje -šta si pisao.
Mogla bih , ali neću .
Pored svih epiteta koji su mi nakačeni , ja nisam drukara...Druže...

Zamolila bih administraciju da ovaj post poživi barem toliko da
Neko uspe da ga pročita.

Hvala.
04.05.2022.

sanjam dan da je prenikujem u prilagodjena :D
Sanjaj i dalje
ali opet ste na temi i ti i on,
to i jeste sustina foruma, masovna diskusija.
Valjda sam do sada ušla u suštinu.
Ne radim copy/ paste, diskutujem u temama.

Mslila sam sam na ovu temu, ipak je nešto lično, mislim da je treba podržati, ko ne želi da da podršku,neka je ne opstruiše.

Ponekada mislim da bi reči sve pokvarile, nisam glasno iznela svoju podršku i poželela dobrodošlicu Neprilagođenoj, iskoristiću ovu priliku za to.

Sanjaj i dalje

Mslila sam sam na ovu temu, ipak je nešto lično, mislim da je treba podržati, ko ne želi da da podršku,neka je ne opstruiše.

Ponekada mislim da bi reči sve pokvarile, nisam glasno iznela svoju podršku i poželela dobrodošlicu Neprilagođenoj, iskoristiću ovu priliku za to.

boldovani deo mi se najvise dopada ... a diskusije sve manje od strane pojedinaca.

Za postavljenje teme mi je ok c/p ... ali kasnije u temi ... totalni besmisao i nedostatak reci i ideje da ne
kazem slobodarske misli :D

Za postavljenje teme mi je ok c/p ... ali kasnije u temi ... totalni besmisao i nedostatak reci i ideje da ne
kazem slobodarske misli :D
Meni nije c/p ni za uvodni post, još kada da iskoripaju i nalepe bez da ga urede, a Krstarica ima solidne alate za uređenje tekstova.

Nekoliko puta sam ostavljla primedbe da se bar slova urede, izbriše bold iz tekstova koji se prenose, izjednače redovi.
Kada vidim temu sa tavim tekstom, zaobilazim je.
Mislim da se zanimljiv tekst posle čitanja može svojim rečima pretočiti u temu.
Imam utisak kao da se sva ' žuta štampa' preselila ovde.

Više ne dajem primedbe na tu temu :roll:

Prvo da zahvalim svima koji su stali uz mene i prihvatili me ovakvom kakva jesam.
Hvala na podršci i lepim rečima.

@Straks92
Tema o kojoj govoriš .
Tema je bila o slikama životinja , Den Smith i da, niko na njoj nije pisao .
Ali ..Ti javno iznosiš stvari o kojima pričate na internom , a mislim da je to protiv pravilnika.

@Ivan
Razlozi koji su navedeni kao razlog bana , pa i oni iznešeni citati koji su reakcija na postove člana Umri muški
(a svi znamo kako on piše , koliko vređa i omalovažava)-nisu pravi razlozi banovanja.
Pravi razlog je komentarisanje moderacije ,jer to je tema o kojoj niko ne bi smeo da piše.
Znate da sam vam pisala i u PP sa žalbom na rad supermoderatora , odgovor nisam dobila.

Ovde se slažem sa članom
@zx16
Da se rad moderacije spominjati ne sme .
I da u pravilniku piše mnogo toga što jednostavno tamo stoji
Da bi popunilo prostor.

@Antihejter
Obzirom da sam ti na ignore opciji , vrlo je zanimljivo kako si sve ispratio i potvrdio moje provokacije.

Sada bih ja mogla da javno iznesem neke delove prepiske u kojima
Mogla bih , ali neću .
Pored svih epiteta koji su mi nakačeni , ja nisam drukara...Druže...

Zamolila bih administraciju da ovaj post poživi barem toliko da
Neko uspe da ga pročita.

Hvala.
04.05.2022.
Ovde konačno mogu da Vam dam podršku kakvu zaslužujete.Inače uvek zaključaju pre nego što stignem da vidim.
Inače,i mene je Antihejter stavio na ignore,verovatno zbog one teme u kojoj je tražio da ga nerviramo.

Sanjaj i dalje

Слажем се с Вама.Жао ми је што сам раније био груб.Знам да овде није место,али морам Вам негде то написати,јер то озбиљно мислим.

Poslednja izmena:
@Neprilagođena
Napisala si: "

Sada bih ja mogla da javno iznesem neke delove
prepiske u kojima
Mogla bih , ali neću .
Pored svih epiteta koji su mi nakačeni , ja nisam drukara...Druže..."

Iznesi. Ja sam javno rekao samo to da si me ucenjivala odnosno pokušala, što radiš upravo i sad.

Što se tiče naših razgovora "Ono što se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu".
Nikada ne bih otkrivao ništa nikome, nisam ja toliko "ljigav".
Želim ti sve najbolje.

1651672498225.png

@Mimi-95 , omaši ga, ja navikao na zelenu reakciju 😂
Eto uspeo si da te primetim. Ne znam što ti je to uopšte bilo bitno, ali uspeo si, zapamtio sam te sad 😂👌
Pozdrav, još si mi nekako drag postao :D
@Antihejter Хвала Вам што сте ме запамтили и што сам Вам постао драг.И Ви сте мени заправо драги.
Нећу Вас више узнемиравати.Поздрав! :D

Back