Пар питањца :)

Vojvodjanin = Zemunac

Zainteresovan član
Poruka
333
Поздрав, имам пар питања:

1.
Да ли се склековима може добити нека запажена дефиниција груди (не мислим на ББ, већ на оне мало затегнутије, мушке, груди)? Како иде што се тиче масе и склекова?

2.
На колико % телесне масноће су видљиви трбушњаци, како се то може измерити?

3.
Шта мислите о оном програму, ако сте видели, "8minutes abs workout", да ли се могу постићи неки запаженији резултати?

4.
Да ли су чучњеви важни и колико, тј. да ли их је пожељно радити?

5.
Како да добијем ону доњу "линију" код груди... ако ме разумете? Не знам како другачије да објасним :rumenko:

ПС: "Кућни вежбач" нисам за теретану :)

Поздрав, све најбоље!

Tvoja tema mi deluje mnogo zanimljivo i realno ti ne zelis teretanu tebi je dovoljno da imas definiciju odnosno lepo telo sve je izvodljivo verovao ili ne postoji par vezbi koje bez velikih tezina i teretane mogu da ucine cudo uz napomenu da moras i pravilnom ishranom da pomognes ceo slucaj odgovaracu ti redom po tvojim pitanjima

1 Sklekovima mozes dobiti odlicne grudi i ramena dokazano ali moras postepeno pojacavati njihov broj uostalom ima prelepo uradjeno pogledao sam na you tube naci ces lako
2 Za stomak je presudna genetika i koliko imas godina odnosno dal je usporen metabolizam najbitnije kod stomaka verovao ili ne dal ste porodicno onako da kazem trbati ako si sklon tome il ako vec imas stomacic spasavaj na vreme trcanjem jer vrlo lako se nabacuje a vrlo teeesko skida
3Taj program je extra vremenom se doslo do saznanja sta je potrebno i koliko duugo se lutalo po tom pitanju koliko je potrebno raditi pa koliko najvise treba napraviti pauzu itd itd a sta te kosta probaj rokaj mesec dana i onda se pogledaj u ogledalo
4Cucnjevi su preko potrebni sklekovi cucnjevi i propadanje pa i izvlacenje to su par vezbi koje za tebe moraju biti nesto najbitnije
5Ta donja linija na grudima se u teretani dobija na kontra kosom dizanju verovatno znas sta je vezba benc pres za grudi e isto to radis samo sto sad lezis na kosoj klupi a glava ti je dole i propadanje na paralelnom razboju a ti sad vidi kako to kod kuce mozes da improvizujes
E sad iako ne trazis masu nego definiciju potrebno je misic hraniti znaci zaboravi pastete parizere i virsle moras jesti tunjevinu sardinu jaja piletinu mleko i jogurt i ipak bi bilo dobro da porucis neki whey protein kao dodatni unos proteina u telo i nemoj vezbati svaki dan jer misici rastu kad se odmaraju od napora !

е, за почетак, хвала ти на одговорима :)

1. Видео сам неки програм, типа "100 склекова за 2,5 месеца" и углавном су коментари били "Са тим програмом не можеш ништа да урадиш осим да се ку*чиш да можеш да урадиш 100склекова" - Да ли је ово истина? Јел можеш да поставиш линк или на ПП да ми пошаљеш линк тог видеа са ЈТ-а?

2. Јел трчање баш трчање, или кардио уопште?

3. Пробаћу :)

4. Код чучњева знају некада колена да ме боле, где грешим? Које групе мишића ангажују пропадања, да ли и груди? Пошто немам баш услове за нормална пропадања, инпровизовао сам са три столице, тако што направим троугао, на две столице ставим руке док су ми на 3. ноге и онда пропадам између те две столице (где су ми руке)...

5. Да ли могу да ставим доњи део леђа, на кревет а тело да ми буде ван кревета (тако да испод леђа немам ништа) и да будем ослоњен само на доњи део леђа ( који ми је на кревету) и рамена-врат-главу који би били на поду? Да ли може доћи до повређивања и да ли би било ефеката?

6. Ја обично радим један дан руке, груди, а други дан тбушњаке (онај програм) да убацим и ноге у тај дан са стомаком, или?

7. Да ли су корисне "изонометријиске" вежбе?

8. Да ли је истина да се када се вежба ради споро добија маса а док се иста ради брзо добија дефиниција?

Поздрав ! :)

Poslednja izmena:

Back