gost 439018
Aktivan član
- Poruka
- 1.530
Pojasnjavala sam vec..Ne. Pojasni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojasnjavala sam vec..Ne. Pojasni
Da li je tebi neko već objasnio da muški i ženski mozak ne funkcionišu na isti načim? Muškarcima moraš "da crtaš" da bi razumeli. Znači, konkretno. Zagonetke, pitalice i slične duboko umme "smicalice" teže prolazePojasnjavala sam vec..
Можда неко ко не зна енглески.Али активистичка група
Мада су у називу лепо рекли Фuck For The Rainforest , што би се рекло Јеbе (нам се) за кишне шуме![]()
Ne bih se hvalila manjim intelektualnim kapacitetom kao ti...Da li je tebi neko već objasnio da muški i ženski mozak ne funkcionišu na isti načim? Muškarcima moraš "da crtaš" da bi razumeli. Znači, konkretno. Zagonetke, pitalice i slične duboko umme "smicalice" teže prolaze
Hoću da ti olakšam komunikaciju sa nama na ovom nivouNe bih se hvalila manjim intelektualnim kapacitetom kao ti...
Sto zanimljivo je bar meniADMINISTRACIJO REAGUJTE, NA STA SE SVEO OVAJ FORUM
apelujem da senseiju zabranite ovakve teme više da postavlja, svaki drugi dan ovakva tema.... na sta ovo lici... na kakvu vrstu magazina...
@Ivan
Jer si od skoro ovde..Sto zanimljivo je bar meni
Sad ti stižemJer si od skoro ovde..
Ili si storager temptaitonerSad ti stižem
Ding ding ding dingIli si storager temptaitoner
Ili ona redfrist trimond
a ja čitam ližem... neka, ništaSad ti stižem
I posle mito o cemu ja pišem i pricam..a ja čitam ližem... neka, ništa
šta ću ja kad meni mozak tako namontiran fabričkiI posle mito o cemu ja pišem i pricam..
Pa, kako, brate, kako?koko sam ja puta guzio u dj kabini