Papucari

Alo. "Voleti" Odmah se smorim kad cujem tu rec. Koga ces bre ti da volis sa 16,17,18 godina. Ma daj.
Nemoj da provociras, necu da se svadjam sa tobom. Ne mozes da kazes da je jadnica.
A ti kao nisi prozivala nekog decka sa strane zato sto je bio ocajan u krevetu?? :rumenko: :zper:

rekla sam voli ili sta vec...:P dobro onda djubre, skot...sta god ti odgovara, jer to se jednostavno tako ne radi...:thumbdown:
ja se ne zalim, ja ga naucim :rtfm:

Poslednja izmena:
Alo. "Voleti" Odmah se smorim kad cujem tu rec. Koga ces bre ti da volis sa 16,17,18 godina. Ma daj.
Nemoj da provociras, necu da se svadjam sa tobom. Ne mozes da kazes da je jadnica.
A ti kao nisi prozivala nekog decka sa strane zato sto je bio ocajan u krevetu?? :rumenko: :zper:

brate kakve veze imaju godine sa tim>?
jeste da postoji ogroman broj ljudi koji tripuju ljubav,al to ne znaci da stvarno ne postoji u tinejdzerskom dobu,pogotovo jer je to doba kad su emocije veoma izrazene,al iako znaju da nas varaju i prenaglase nesto,ipak moze da se rodi ljubav

@Direkt: Bas zato i ne moze da bude prave ljubavi u teenage danima. Iz prostog razloga sto svi tripuju da vole nekoga. Nisu strejt sa svojim osecanjima pravim.
Niti je neko svestan sta zapravo misli o toj osobi. Da li je voli, zeli, da li je samo zaljubljen, ili samo hoce da je obradi...

@Pecurka: Pa ne vidim problem u tome sto je ona uradila? Pa taj isti lik, nakon sto mu je dala korpu, pricao ortacima njegovim kako je on nju sutnuo zato sto ga je smorila, a isti dan je zvao i plakao i molio je da se pomire. :D

Znaci hoces da kazes da je ona njega trebala da nauci da ne bude smrad? :)

@Direkt: Bas zato i ne moze da bude prave ljubavi u teenage danima. Iz prostog razloga sto svi tripuju da vole nekoga. Nisu strejt sa svojim osecanjima pravim.
Niti je neko svestan sta zapravo misli o toj osobi. Da li je voli, zeli, da li je samo zaljubljen, ili samo hoce da je obradi...

@Pecurka: Pa ne vidim problem u tome sto je ona uradila? Pa taj isti lik, nakon sto mu je dala korpu, pricao ortacima njegovim kako je on nju sutnuo zato sto ga je smorila, a isti dan je zvao i plakao i molio je da se pomire. :D

Znaci hoces da kazes da je ona njega trebala da nauci da ne bude smrad? :)

hocu da kazem da ako je bilo tako trebala da se izdigne iznad njega, jer ti eto o njemu sad govoris osudjivacki, a ona je ista ko on...dakle...my point :P

o.O

Kakvo bre izdignuce. Pa i sama znas da si lupila zescu glupost :lol:
Ti takvi koji se "uzdizu" ispadnu najvece budale. 'ebi svet da te on ne bi 'ebao.

A ja sam o njemu govorio osudjivacki cim sam na fejsu njenom procitao kako ga drug zajebava da trebaju da se zene, bla bla, a on onako sav stidljiv.
Idi bre u dupe :P

o.O

Kakvo bre izdignuce. Pa i sama znas da si lupila zescu glupost :lol:
Ti takvi koji se "uzdizu" ispadnu najvece budale. 'ebi svet da te on ne bi 'ebao.

A ja sam o njemu govorio osudjivacki cim sam na fejsu njenom procitao kako ga drug zajebava da trebaju da se zene, bla bla, a on onako sav stidljiv.
Idi bre u dupe :P

e sto mrzim te otrcane fraze...

Back