mmiicckkoo
Početnik
- Poruka
- 7
Imam stene labradora staro 4 meseca, ali nemem papire i nikako ne mogu da stupim u kontakt sa zenom od koje sam ga kupio. Da li neko zna kako je moguce da napravim papire za njega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam stene labradora staro 4 meseca, ali nemem papire i nikako ne mogu da stupim u kontakt sa zenom od koje sam ga kupio. Da li neko zna kako je moguce da napravim papire za njega?
Prvo, zavisi sta si se dogvorio u startu,odnosno jesi li uzeo stene sa ili bez papira..(mada iskreno, ne vidim zasto bi se uzimali stenci bez papira)i da li je u pitanju odgajivac ili neka ''kucna varijanta''
Drugo,papire tj,rodovnik moze izvaditi samo odgajivac,odnosno onaj koji prijavljuje leglo....
Trece,ljudi vrlo cesto naprave ''gresku'' pa ustartu gledaju da prodju jeftinije i idu na te ''kucne varijante'' e ali onda kasnije nastanu problemi.......
E sad ovo ''ne mogu da nadjem zenu od koje sam nabavio stene'' ukazuje bas na taj problem-''kucna varijanta''.......
Padre je to malo preostro napisao,ali je to cinjenica.....
Ja nisam hteo papire jer sam mislio da mi nece trebati. Cuo sam da bi mogao neko ko prijavi leglo da prijavi jedno stene vise pa da tako dodjem do papira.
Nije to toliko strasno, mnogi to rade, ovo je Srbija![]()
Jeste strasno je... A jos strasniji je tvoj stav po tom pitanju...
Ovo ko španska serija,uvalice kuče nekoj tudjoj kuji,samo da na papiru piše da je rasan pas,totalno nebitno što ce podaci o sledecem legu tog psa biti pogrešni,o moj Bože.
![]()