Ni to nije neki rizik, ali moze da se desi da posle par krugova po sobi ptica od zamora i dezorjentacije naidje na zid, pa se tu zbuni i samo trapavo spusti niz njega, a ako se uz taj zid nadje kakav regal il kojesta do zemlje, da nije na nozicama i da ptica nema drugi put van sem uz zid, onda moze da dodje do cirkusa za vadjenje...ali, opet, nema potebe da se sad razmesta namestaj po kuci... te rizicne zone pokrij kojekakvim dronjcima il novinama... to se desi jednom u 50 sati letenja, a i onda, rasirena krila povade stvar, ali... za svaki slucaj... isto, kako je drugar Sagrailo pomenuo, ne bi bilo lose da se za pocetak prozori i vrata pozatvaraju, sporet iskljuci i ti, tako rizicni otvori obezbede...
Moji su svi bili mali kad sam ih uzimao, pa tek kod mene ucili da lete te i naucili kud mogu a kuda ne.... i samo polako.... ocekuj da ce brzo da se zamore, a onda ih pusti da sami nadju mesto za odmor.... ili, ako su mirni, pohvataj pa stavi blizu ili na kavez, da oni mogu da se vrate unutra....i budi bez brige... nisu stakleni....
pa javi kako je proslo...