Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
znam sta te boli,pa da pojasnim publici
Publika, i to svetska, vec odavno zna za sve perverzne sklonosti stanovnika zapadne Hercegovanije, tu su svaka pojasnjenja suvisna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam sta te boli,pa da pojasnim publici
Publika, i to svetska, vec odavno zna za sve perverzne sklonosti stanovnika zapadne Hercegovanije, tu su svaka pojasnjenja suvisna.
zar su i tebe napastovali u dijaspori
Vatikan sprema udarac Međugorju, Gospina ukazanja neće se priznati?
Posljednjih mjeseci međugorsko pitanje više se puta spominjalo i postalo je
sve kontroverznije. Krajem rujna biskup Ratko Perić, pod čijom je jurisdikcijom
Međugorje, objavio je više dokumenata u kojima uz ostalo poručuje vjernicima
i svećenicima da se "ne ponašaju kao da su 'ukazanja' priznata i dostojna vjere".
"Prema onome što se naslućuje u Rimu, Vatikan bi mogao potvrditi mišljenje kardinala Puljića, kao i mostarskog biskupa Ratka Perića kako nema razloga za priznavanje Gospinih ukazanja u Međugorju."
"U Vatikanu procjenjuju kako ni bivši pročelnik Kongregacije za nauk vjere kardinal Josip Ratzinger, dok je bio na tome položaju i sada kao papa, kao ni papinski državni tajnik kardinal Tarcisio Bertone, koji je bio tajnikom u Kongregaciji za nauk vjere (nekadasnja inkvizicija, 1950-zih godina po 2. put promenila ima), nikada nisu pokazali "entuzijazam za Međugorje". Zbog toga se procjenjuje kako će upute za Međugorje o kojima govori Puljić biti još restriktivnije."
http://www.vecernji.hr/vijesti/vati...ospina-ukazanja-nece-se-priznati-clanak-31455
Pa zluradi stvore koji je tvoj komentar na ovu vijest ako uopce imas sta reci![]()
Nemam ga, samo prenosim dalji tok dogadjaja u svezi s povodom glede toga ne?
kao sto sam rekao.ne razumijes,ne znas,nemas svoje misljenje i na kraju citiras povrsne vijesti!!stvarno si zlurad![]()
Hoces reci pakostan?
ne!zelim reci da uzivas u onome sto ti nista ne znaci!!to je zluradost![]()
Ne uzivam, zao mi je sto je tako.
Najiskrenije.
Prihvacam!
Izvini ako sam bio preostar![]()
Ovde su mirni ko ovcice, svaki oblik juznjackog primitivizma kosta para.
perverzne sklonosti se i ne ispoljavaju cesto u javnosti
vjerovatno u kakvom intimnom ambijentu si upoznao prave čari juznjackog mentaliteta-primitivizma....odatle frustracija