Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hajde da vidimo rezultate ankete. Drago mi je da vecina clanova misli da su nacisti zlotvori. A ovi pogani jezici koji slurado komentarisu sve sto je jevrejsko su nebitni. Ima ih i uvek ce ih biti.
Bog ce im suditi sto ne smatraju baciste zlocincima.
нацизам и фашизам су у суштини као свака друга политичка идеологија, као што би кажњавао ове наше комунисте и демократе за издају и лоше вођење државе, тако би и њих..
Nacizam je najveće zlo koje se je pojavilo ikad na planeti zemlji... Nažalost, neke stvari se nikad ispraviti neće. Evo sad učim nešta na faxu, istraživanje je pokazalo da crnci u prosjeku imaju za 15 IQ manji od bijelaca (valjda im je zato nadknađeno za oko 1,5 cm dužim ) i zbog toga uglavnom su slabije obrazovani i maju slabije poslove, što opet neminovno stvara klase i predrasude o crncima...
Mislim da kada god ugledate kukasti krst, treba da uzmete valjak i kreč i da ga prekrečite, barem onima kojima je ostalo kreča od poslednjeg uređenja stana
A da ne pričam koliko su njemci zla našem narodu nanijeli, od taktike zavadi pa vladaj koja nas je koštala i rata 90tih do par miliona ubijenih Srba.
Mislim da kada god ugledate kukasti krst, treba da uzmete valjak i kreč i da ga prekrečite, barem onima kojima je ostalo kreča od poslednjeg uređenja stana