Papa Franja 7. maja u Severnoj Makedoniji

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.444
:think:

Papa Franja 7. maja u Severnoj Makedoniji
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:781554-Papa-Franja-7-maja-u-Severnoj-Makedoniji
To će biti prva poseta jednog pape Skoplju, rodnom gradu majke Terezije, gde poglavar Katoličke crkve stiže iz Bugarske. Mini balkanska turneja uključuje posetu pape Rumuniji, Bugarskoj i Severnoj Makedoniji.

Koliko je providna mračna agenda zapadnjaka...:roll:
Dakle prvo je Makedonija ugurana u NATO, a onda odmah stiže i Vatikan da zapiša teritoriju...:rtfm:

I to pazi kako kruži oko Srbije, ciljano i vatikanski perfidno posecujuci SVE SAME PRAVOSLAVNE ZEMLJE u okruzenju...

RUMUNIJA: = 5 % Katolika
BUGARSKA = 0,7 % Katolika
MAKEDONIJA = 0,4 % Katolika

Al prokleti Vatikan ne odustaje da sve to stavi pod svoje skute...:roll:

...

Pa, Papa posecuje i recimo Izrael. Ili muslimanske zemlje. Tamo je taj procenat slican

Kontas ba, da si ispo glup, opet

- - - - - - - - - -

као птице грабљивице око плена , али Србија није лешина да је раскомадају ..ми имамо Русију која ће дођи и раскомадати лешинаре ...пружимо руку Русији и спојимо се у једно

I bodimo nozevima Ruse po Slaviji

otvoren_um.jpg

нема то везе са папом него са Ватиканом , ти као да си заборавио под чијим су благословом клали децу по Јасеновцу ..сети се , није то било баш тако давно

Pa i danasnja vlast pregovara sa koljacima sa Kosova a isli su i u Vatikan....

Nemam ništa protiv katolika,ali mi stvarno nisu jasne papine posjete zemljama gdje katoličanstvo ne igra nikakvu ulogu zadnjih 1000 godina kao što je Sjeverna Makedonija i Bugarska i gdje procenat katolika ispod 1%. Hajde razumljivo mi je za Rumuniju gdje je katoličanstvo oduvijek prisutno ali posjeta krhkoj i klimavoj Sjevernoj Makedoniji očigledno je politički motivisana.

Nemam ništa protiv katolika,ali mi stvarno nisu jasne papine posjete zemljama gdje katoličanstvo ne igra nikakvu ulogu zadnjih 1000 godina kao što je Sjeverna Makedonija i Bugarska i gdje procenat katolika ispod 1%. Hajde razumljivo mi je za Rumuniju gdje je katoličanstvo oduvijek prisutno ali posjeta krhkoj i klimavoj Sjevernoj Makedoniji očigledno je politički motivisana.

Gde ti živiš. pa kako drugaćije da pokatoliče ako ne krenu sa misionarenjem. Poenta papinog dolaska je prva faza od 100 fazi koliko su isplanirali. Prva faza je jednostavno da se papa pojavi kako bi se samo smekšao stav pravoslavaca u smislu da njegova pojava nije ništa loše.

Pa i danasnja vlast pregovara sa koljacima sa Kosova a isli su i u Vatikan....
власт није једнако народ ..Ватикан се никада није тражио опрост породицама настрадалих из Јасеновца , нити су се оградили од католичких злочина над Србима у НДХ то су били фашистички али исто тако и католички злочини над српском децом у Јасеновцу

Back