Papa Benedikta XVI će uspostaviti sremsku biskupiju!

• Začetnik teme Začetnik teme 1234
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ето, ово је написмено ВАША УСТАШКА ЛИЧНА КАРТА, друге вам и не требају. Где сам ја, кеве ти, помислио или поменуо речи као што су "убијање", "ликвидације" - такве мисли налазе се само у твојој усташкој злочиначкој главурди.
Mito;););):mrgreen:

Ima nade za nas branice nas Aleksandar i on je u nekom redu

MALTEŠKI VITEZ
PRINC Aleksandar Drugi Karađorđević član je međunarodne organizacije Reda malteških vitezova. To je pre dve godine na javnom istupanju ovog reda u Beogradu rekao i ambasador malteških vitezova u našem glavnom gradu Flaminio Farnezi.
- Ovaj red je prvenstveno katolički - podseća Janković. - Nikada ranije, nijedan srpski visoki političar, a posebno vladar, nije bio član ovog reda.
Interesantno je i da je upravo princ Aleksandar primio visoki orden od pape, iako takvo priznanje nikada nije dobio nijedan pravoslavac pre njega. Kako kaže Miodrag Janković, pun naziv je stalno rimokatoličko odlikovanje kraljevske kuće Dveju Sicilija - svešteni vojnički konstantinovski red svetog Đorđa.
- Ovo priznanje princ Aleksandar dobio je 1984. godine - dodaje Janković. - Po pravilu, orden se može dodeliti samo osobi koja izjavi lojalnost aktuelnom rimskom papi!

Ово свакако није тачно!

Давај линк од тог реда....

Ово свакако није тачно!

Давај линк од тог реда....

Била је прича пре једно 7-8 година о томе. Појавио се малтешки крст (ниоткуд) на страници Карађорђевића а потом је био смакнут.

Где је дима...

ako hoćete u europu morate priznati da je vojvodina katolička.

Prvo, u tu tvoju Europu nećemo. Tako kaže bar pola biračkog tela.

Drugo, po zadnjem popisu stanovništva u Vojvodini se oko 80% građana izjasnilo kao Srbi pravoslavci. Ako tome dodamo oko 5-10% muslimana, pripadnika drugih konfesija i ateiste, kako si ti došao na ideju da je Vojvodina katolička?

Treće, sve i kad bismo hteli u EU, ja ne znam za činjenicu da je iko ikada, od zvaničnika te unije, postavio kao uslov da Srbija prizna da je Vojvodina katolička.

Nego, pajdo, moraćeš ti priznati sam sebi da si pobudalio, pa se gubiš s vremena na vreme.

Back