Пао Амерички Ф-16!

Победоносцев

Stara legenda
Poruka
85.584
Данас је одмах по полетању са ваздушне базе Марч у Калифорнији пао један од најмодернијих америчких авиона, понос вашингтонских ескадрила, фајтинг фалкон Ф-16! Рокај снимај!

Авион је пао на неко складиште. Нико није повређен, осим што је једном раднику пала на главу прскалица. Авион је био пун ракета и муниције, на редовној патроли, али НИШТА није експлодирало!

Кукавички амерички пилот се катапултирао, али су га свеједно пренели у болницу. Вероватно је плакао и упишкио се, хаха.

Ово је јасан знак да Русија наставља да доминира на пољу војне технике. Америка и Little Britain - шта је било, мишеви!

https://www.theguardian.com/us-news/2019/may/16/fighter-jet-crashes-into-california-warehouse

QDbMno1.jpg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Кукавички амерички пилот се катапултирао, али су га свеједно пренели у болницу. Вероватно је плакао и упишкио се, хаха.

Ово је јасан знак да Русија наставља да доминира на пољу војне технике. Америка и Little Britain - шта је било, мишеви!

https://www.theguardian.com/us-news/2019/may/16/fighter-jet-crashes-into-california-warehouse

QDbMno1.jpg
Ružni Čovječe, америчке Чкетине су познате по слињеу и плакању и пуњењу гаћа увек када је густо! ;)

Авион је пао на неко складиште. Нико није повређен, осим што је једном раднику пала на главу прскалица
Pao je precizno,
Si vid'o tehnologiju i kada pada pada precizno u milimetar
Inače koja budala je stavila prskalicu u skladište!?Prskalici je mesto na travnjaku a ne u skladištu

пао аероплан и Ганци се обрадовао секундарним сировинама , акамулатори , аламинијум , бакар и слично .......ако ако , мало весеља и за њихове напаћене душе :ok: неће ником шкодити .

Иначе ја бих овом приликом саопштио додатне моменте о слободном паду банана ленда .
САВ паметан свет зна / то не важи за полупаметне / да ознаке авиона иду од мањег ка већем броју , рецимо СУ 27 , па онда иде СУ 30 , па онда иде Змај СУ 35 и СУ 57 .
Код амера иде Ф 15 па Ф 16 , Ф 18 ................................................ Ф 22 и онда она канта Ф35 .

МЕЂУТИМ , десила се једна ствар , амери су објавили да праве ни мање ни више него Ф 21 . И сада ја нисам паметан шта се у твари десило када они праве Ф21 а не рецимо Ф 36 или Ф 38

Dajte ljudi uozbiljite se, avioni - pogotovo vojni - svako malo padaju .... ima ih na hiljade, kvarovi su normalna pojava..... bitno je da je pilot ziv i da nije bilo zrtava na tlu .....
Tema je sarkazam i reklama za hepo kocke,znaš ono ''pali se lako a ne gasi nikako''
E ko ne zna pobedonosceva na forumu ni pakao mu neće teško pasti :mrgreen:

Dajte ljudi uozbiljite se, avioni - pogotovo vojni - svako malo padaju .... ima ih na hiljade, kvarovi su normalna pojava..... bitno je da je pilot ziv i da nije bilo zrtava na tlu .....
пре неки дан сам налетео на текст да амери због падова аероплана губе годишње силне паре .......кажем силне , јер за мене пар мелејарди су велике паре а богами и за њих чим су то и написали .
Кажу тице им праве проблеме ....наш народ каже , лошем ћуни и длаке сметају

чујем да је у једну тајну америчку луку стигао кинески брод са канистерима од 5 литара . пентагон је објавио да ће пилоти од данас морати да имају као саставни део опреме канистер од 5 литара керозина .
То је због тога јер је наватана порука пилота аероплана , мејдеј мејдеј мејдеј осто сам без горива / због тога није било ватре на месту пада на радост и срећу ганција / .
По експресној препоруци донета је одлука о куповини 200 канистера од 5 литара . Већ се врше прве преправке

Back