Panini Liga šampiona 2014/2015

Naravno da ima tek sada kreće. Sa današnjim danom, kada se pojavio album uz Večernje novosti, ide masovnija kupovina. Onda se pojavljuju kutije sa Panini kesicama na buvljeku (OTC) na veliko, a onda će krenuti menjaže kod Moskve, ispred terazijske česme (kada je lepo vreme), ili u holu na Građevinskom fakultetu (u slučaju padavina i hladnog vremena).
Kao i ranijih godina.

Ja sam uzeo 1 novosti i 4 kesice. Od tih 4 kesica 3 grba ^_^
U Novostima sam dobio: Danilo (Porto), Van Rhijn (Ajax), Pirlo (Juventus), Ayhan (Schalke), Inan (Galatasaray), Samuel (Basel)
Ja sam iz Krusevca, pa ne znam kako ce ovamo biti organizovane menjaze i da li ce ih uopste i biti. Sad dosao iz skole i polako lepim sve slicice u album iz novina. :D
Dobio grbove Barselone, CSKA, Benfike

Srecno svim skupljacima PANINI slicica i lep pozdrav svima :)

Uzeo i ja album.Dosta je bolji od proslogodisnjeg.Svidja mi se sto ima u sredini dosta informacija iz istorijata dosadasnjih finala KES odnosno LS.Dobro je i sto su u album stavili imena igraca cije slicice treba da se lepe na predvidjena mesta.Mada mi se ne svidja kao i prosle godine sto se oni mali delovi slicica lepe na posebna mesta.Ali kakav god da je,skupljace se.

Nazalost, ja cu malo da usporim sakupljanje jer stekam pare za nove slusalice. Ovaj album bi mi izneo oko 10k+ dinara, a toliko i slusalice kostaju :/
Kupicu po koju kesicu ponekad ako se ne predomislim :D

Dobro, koga zanimaju koliko kostaju slusalice i koji kiosk ima pored tvoje skole ? Drzi se teme, a to su slicice i album, duplikati, razmena.... dosta rasplinjavanja teme...cilj je da se pomogne da ljudi skupe albume sto lakse i povoljnije.....

Back