Panduri

Kupio pandur novi digitalni sat, i seta ga ulicom..... Startuje ga plavusa i pita ga koliko ima sati??? Stane on, gleda i gleda.... stane plavusa pored njega, i gledaju zajedno, a nikako da izvale koliko je sati..... Gleda ih neki klinac, i pocne da ih proziva i da im se smeje.... Kaze pandur: "sta je mali.... sta se smejes, ajde ti podeli 15 sa 38...."

čekam prevoz kod studentskog parka, i staje 41...
dotrčava neki pandur i taman da udje vozač zatvori vrata a pandur vikne "Ma napušim ti se qrčine!"
cela stanicu u komu, a on kad je shvatio šta je rekao samo se okrenuo i otišao...

Dobili u stanici nove satove i narednik ih pokazuje okupljenim pandurima.
"Evo vidite ovo su vam satovi najnovije generacije.Imaju stopericu,alarm,a mozete se i kupati sa njima.
Tek ce pandur iz poslednjeg reda:"A gde se pusta topla voda". :shock:

evo da se nadovežem

sledećeg dana treba da krenu u akciju suzbijanja piraterije, i imaju brifing:
Komandir: "Danas ćemo krenuti tačno u 11 i 48, za vas koji ste dobili nove satove to znači pendrek, pendrek, obrnuta stolica i Sneško Belić."

šta reći?

Tip u pandurskoj stanici:
Bre vi panduri ste mnooogo glupi!
Otkud ti znas?'Ajde pitaj nas nesto.
Dobro,evo:sta je to malo,crveno na drvetu?
????
Pa tresnja.
Pa dobro,to nismo znali,daj jos nesto.
OK.Sta je to dva mala,crvena na drvetu?
????????????
Dve tresnje.
A moze li nesto lakse?
Moze.Ko vuce konjska kola?
Opsti muk i napokon jedan stidljivi glas:A da nisu TRI TRESNJE?

jedne večeri pandurima bilo mnogo dosadno, pa da bi se zabavili odluče da traže gde svetlo ode kada se ugasi sijalica...

i tako ugase oni sijalicu i traže... i traže... i traže...

u jednom trenutku neko vikne:"Dolazite, evo ga!!!" i skupe se oni oko tog jednog pandura a on otvori frižider i kaže "Evo ga!!!"

pita uchiteljitza klintza : " ajde retzi ti meni, ko je napisao na drini tjuprija?"
kazhe klinatz : nisam ja, majke mi!
poshalje ga qrwa kod direktora, i klinatz se wratja bez ikakwe kazne... uchiteljitza pop1zdi, odwede ga kod direktora, ispricha swe direktoru, a direktor na to : "pa mozhda dechko stwarno nije napisao..."
Da ona tu otkaz, izadje iz shkole, maximalno nadrkana, sretne pandura, i on je pita : "gospodjo, shta se desilo, zashto ste tako uznemireni?!"
tu mu ona ispricha swe detalje malopredjashnjeg dogadjaja, i "nisam ja majke mi" i "mozhda dechko stwarno nije napisao" a pandur na to wadi olowq i zapisnik i kazhe : "retzite mi, na koga sumnjate?" :)

E ovo se stvarno desilo!
Sipala sam gorivo na pumpi i ulazim da platim na kas, u tom momentu ulazi pandur.
Kasirka pita ,,koji broj?"
Pandur: 3056 (tako nesto)
Kasirka:Ne registracije, nego broj creva.
Mene je bilo sramota sto sam stajala pored njega.

Backy:
evo da se nadovežem

sledećeg dana treba da krenu u akciju suzbijanja piraterije, i imaju brifing:
Komandir: "Danas ćemo krenuti tačno u 11 i 48, za vas koji ste dobili nove satove to znači pendrek, pendrek, obrnuta stolica i Sneško Belić."

šta reći?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ALO BRE! Oces da umrem od smeha ovde :wink:

ewo neshto iz prwe ruke...

pre par godina, klintzi,
ja i par ortaka se preduwali, i rtdi se popeli na trafiku, i skachemo po krowu...
prilazi pandur, i pochne da wiche:
"alo bre, jel wi tako i kutji skachete po trafitzi?!"

ccc... i josh neshto...
zaustawlja pandur bus u kojem sam bio (bus na sprat inache) i kazhe wozachu:
"ajde, daj wozachku, i reci onom gore da donese..."

(:

[LoG:
]pre par godina, klintzi,
ja i par ortaka se preduwali, i rtdi se popeli na trafiku, i skachemo po krowu...

No disrespect ali... E cuo sam ovo milion puta i svi kenjaju kao njihova prica je original. Sta kao svi su naleteli na istog pandura koji ih pita jer tako kuci radite? Da nepominjem sto se svi penju po trafikama... Ma paz da nisi!

***Kako se zove policajac koji radi na Severnom Polu ?
POLNI ORGAN!!!

***Poginuo otac panduru koji se prezivao Zivkovic. Svima u stanici bio bedak, a niko nije znao kako da mu kaže. Kapetan malo razmisli pa odluči: Ja ću!
Poređa on sve pandure u vrstu i kaze:
"Neka iskorače 1 korak svi koji imaju oca!"
I iskorače skoro svi.
"Gde ćeš ti Zivkovicu!!"

[LoG:
]ewo neshto iz prwe ruke...

pre par godina, klintzi,

ccc... i josh neshto...
zaustawlja pandur bus u kojem sam bio (bus na sprat inache) i kazhe wozachu:
"ajde, daj wozachku, i reci onom gore da donese..."

(:

E, ae ne kenjaj, keve ti. Iz prve ruke, yeah right...

Back