John Marston
Domaćin
- Poruka
- 3.717
Vrhunac. Kada umesto na englesku pokazes na Ukrajinu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto glupi pa vecina ljudi samo zna da pokaze one drzave koje su jace od njih. Npr. ti bi recimo znao da pokazes drzave u Evropi, bitne i velike Azijske drzave ili Juznoamericke kojih ima jako malo na tolikom kontinentu, ali hajde neka mi neko iz Evrope ili Srbije pokaze na karti gde je Oman, Uzbekistan, Turkmenistan, Trinidad i Tobago ili koja drzava je bivsa Ruanda?? Cisto sumnjam da mozes to da pokazes i bio bi isti slucaj kada bi pitali nekog iz Evrope u anketi za Oman i sl.
Pa posto mi nismo tako jaki trebalo bi da znamo gde je npr. Oman. A mi ne znamo gde je Oman. Jos jedna stvar, novinar je pitao gde je Engleska, a pomenuta zemlja je mnogo poznatija kao Ujedinjeno Kraljevstvo nego kao Engleska verovatno je namreno tako formulisao pitanje da dobije negativne odgovore kakve je verovatno i zeleo. Pa do skora da si pitao Engleza gde je Makedonija ili Srbija ne bi znao sta je to, a da si rekao Jugoslavija odmah bi znao. Tako da i novinar je tu dosta doprineo.samo sto je engleska sto puta veca, poznatija i eksponiranija od navedenih drzava.
Nema nista kulturnije od Srbina koji krene iz glavnog grada Beograda, preko Hrvatske, Slovenije pa sve do Italije...Dodje do Djenove da bi posmatrao utkamicu Italija-Srbija i da bi tamo obisao sve kulturne znamenitosti (npr. prodavnice patika), demonstrirajuci pri tom dobro poznatu kulturu i prefinjenost Srpskog naroda. Sve u svemu, niko nije pametniji i kulturniji od nas, samo ukljucis TV ili procitas novine i prosto se divis toj plemenitoj kulturi i obrazovanju.
Super post.
Jao sto volim ove gluposti tipa "pametni" Amerikanci i slicno, a ustvari dupe bi dao da odes u tu Ameriku.. Oni su izgradili drzavu gde se radna satnica zna po zakonu, i gde te nece jasiti ni kurta ni murta ako se slucajno dokopa prestola. Drzava gde i ako cerka predsednika se parkira na mesto za invalide ima da doprinese drustvu odredjenu stanicu drustvenog korisnog rada zbog svog prekrsaja. Zemlja gde ako radis za drustvenu korist to ima da se ceni, a ne kao kod nas ko je radio za dobrobit zemlje jedva ziv ostade. Kod njih se zna gde je mesto sljamu a gde ljudima koji hoce da se obrazuju i da stvaraju, ako zelis da se drogiras i pijancis po ceo dan i lumpujes mars u geto pa radi to koliko hoces. Probaj u Americi da upropastis neku drustvenu firmu kao sto su kod nas sve upropascene... znas sta bi ti se desilo ? Jele bi te ribe na dnu atlantika, ni tvoji najblizi te se ne bi setili vise. Pa sad nek mi kaze neko ko je tu glup a ko pametan ?
Istinu bi i slep i gluv shvatio, ali prkosni, izfolirani Srpski nacionalista tesko... Ko moze da pobegne od pametnih NAS ka glupim Amerikancima, nece mnogo pogresiti u zivotu.Cista istina.