M-1980
Iskusan
- Poruka
- 6.821
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ni pamet ni lepota...osvrnite se malo oko sebe i videcete kako zivot demantuje i ove sto su za lepotu a i ove sto su za pamet!
Ima nesto bitnije i od jednog i od drugog !(mislim na osobe sa sasvim prosecnim izgledom i sasvim prosecnom pamecu,dakle na veliku vecinu nas),znaci ima nesto bez cega nam dzabe i nadprosecna pamet i nadprosecna lepota (ne mislim na srecu,sreca ne spada u karakterne,fizicke,emotivne i mentalne osobine),a to je...?
....Ma to je samo sreca . Mozes da budes i ruzan i glup ali ako te hoce sreca i snalazljiv si onda ti se sva vrata otvaraju
Pitanje je hipoteticko. Zamislite da vas je neko pitao s cim biste se radije rodili : zanosnom lepotom ili velikom pamecu??
(Ne misli se na situacije koje daju kontrast. Znaci lepota ne iskljucuje pamet i obrnuto...ali kada kazem zanosna lepota to je red velicine Monika Beluci, kada kazem pamet mislim na Mariju Kiri...ali ne i na njihove sudbine, naravno)
(Nije fora da se napise :" i jedno i drugo" ili "imam i jedno i drugo"...i sl)
Ako vas ne mrzi moze i neka zivotna filosofija na temu...ili makar neka vasa teorija o tome kako i zasto je lakse ili bolje ovako ili onako ici kroz zivot.
![]()
A evo da kazem, Biti lep je najbitnij stvar na svetu. nista ne daje toliku moc koliko daje lepota. Daje takodje ispunjenje skoro svih zivotnih problema, i veliki osecaj moci, i svoje legende. Kad si lep sve je lako. Kad si lep teskoba zivota je laka. Jer si lep, jer sijas. Kad si ruzan, mozes biti i najbogatiji na svetu, pa opet neces dobiti ono istinsko poimanje srece![]()
Cesto sam se pitala,da sam fizicki ljepsa osoba kako bi mi bilo u zivotu?Pitanje je hipoteticko. Zamislite da vas je neko pitao s cim biste se radije rodili : zanosnom lepotom ili velikom pamecu??
(Ne misli se na situacije koje daju kontrast. Znaci lepota ne iskljucuje pamet i obrnuto...ali kada kazem zanosna lepota to je red velicine Monika Beluci, kada kazem pamet mislim na Mariju Kiri...ali ne i na njihove sudbine, naravno)
(Nije fora da se napise :" i jedno i drugo" ili "imam i jedno i drugo"...i sl)
Ako vas ne mrzi moze i neka zivotna filosofija na temu...ili makar neka vasa teorija o tome kako i zasto je lakse ili bolje ovako ili onako ici kroz zivot.
![]()
A evo da kazem, Biti lep je najbitnij stvar na svetu. nista ne daje toliku moc koliko daje lepota. Daje takodje ispunjenje skoro svih zivotnih problema, i veliki osecaj moci, i svoje legende. Kad si lep sve je lako. Kad si lep teskoba zivota je laka. Jer si lep, jer sijas. Kad si ruzan, mozes biti i najbogatiji na svetu, pa opet neces dobiti ono istinsko poimanje srece![]()
Samo pametna osoba moze iskoristiti svoju lepotu ili neki drugi dar dobijen rodjenjen na pravi nacin![]()
Samo pametna osoba moze iskoristiti svoju lepotu ili neki drugi dar dobijen rodjenjen na pravi nacin![]()