Nije bas mogao tolika pare da ukrade, a ovako je dobio i svoju partiju i gomilu budala skupljenih sa svih strana (a glavni finansijer na Vozdovcu lik koji drzi
Stepin vajat 
, bitno je samo da se jede).
Na vlast mislim da ce doci i vec sam rekao u pnekoj od prethodnih poruka. SPS je samo probni balon za ove dve opstine (koje nisu tako zanemarljive), jer time nece ni jedni ni drugi izgubiti, a sa DSom (i najverovatnije SPSom) nakon parlamentarnih izbora (po svoj prilici nakon belog Sengena, jer je sad najavljen i od strane Evropskih zemalja) ce najverovatnije u koaliciju. I dok se pokaze ko je ko, eto nama jos jedne vlade koja ce da nas ukopane ukopava jos dublje.
U toj prici bi DS morao da odbaci prilepke u vidu Dinkica i Canka i ostalih partija i sa otprilike podjednakim brojem glasova ce formirati vladu sa SNSom i SPSom i naravno nesrecnim Rasimom, cisto da bi ispostovali manjine, a njemu ce dati najgore ministarstvo kao i sada (saradnja sa Hagom ili socijalnu politiku u drzavi gde ljudi sebi seku prste).
Ovaj scenario mi se nimalo na svidja, ali sve se odvija u prilog ovome pocevsi jos od nesuglasica u SRSu, pregovora sa ambasadorima ... i sada ako formiraju vlast sa SPSom na lokalu, jasno je kao dan sta je sledeci korak.