Палма преломио, иде у коалицију са СНС!

Mislim da radikale zove iz sazaljenja. Ili reda radi.
Ja ne mogu njega da zamislim pored Todorovica i baba-narikcha, valjda ni on.
Sa samo 100 000 glasova manje je izgubio od Tadica. Maji JA ne bih dala glas, tako da tvoj glas minus moj, dodje mu na isto:lol:

Кандидат СРС је имао 27 000 гласова мање од кандидата коалиције окупљене око ДС-а ...

Ради прецизности само ...

[SUP](зашто пишеш о нечему о чему појма немаш ??? Само се брукаш ...)[/SUP]

Кандидат СРС је имао 27 000 гласова мање од кандидата коалиције окупљене око ДС-а ...

Radi preciznosti samo, koliko bese kandidat SNS-a imade vise od kandidata SRS-a:per:
Sto se tice "brukanja", tebe ne mogu stici sve i da hocu, a necu:cool:
:manikir:

Mislim da radikale zove iz sazaljenja. Ili reda radi.
Sa samo 100 000 glasova manje je izgubio od Tadica. Maji JA ne bih dala glas, tako da tvoj glas minus moj, dodje mu na isto:lol:

Какво сажаљење и какав ред? Не зове их на славу да пробају жито и погачу него у коалицију. Коалиција подразумева да и радикали добију неке фотеље и неке надлежности а то се не дају из сажаљења јер што више да њима, мање остаје њему. Да је неки други, мањи град у питању могло би се претпоставити да општински одбори желе да сарађују јер се људи знају од раније и приватно друже али сувише је Земун важан (више симболички него стварно) да би Тома допустио да било ко форсира сарадњу са радикалима. А колико он воли те радикале који су у Земуну и колико је сажаљив на њих најбоље смо видели у Скупштини ... нема тај ни стида ни срама а да сажаљева може искључиво себе (и Ранка Панића али само пред камерама).

И није битно да ли би за Мају гласале ја или ти или неко други са форума - поента је да је имала већу подршку од Томе а то не кажем ја већ су у то време то тврдили сви који истражују јавно мњење. Један може да промаши али сви не могу ;) Уосталом нема везе, хтео је да буде калиф уместо калифа, сад могу да се сликају и он и Маја пошто ће Тадић узети и следећи мандат ... само је питање да ли је то урадио јер није био свестан да има мањи рејтинг од Тадића, јер га лично симпатише и жели да му овај буде председник, јер му је неко платио или јер зна да је неспособан да ту функцију врши. Гласам за опцију 3 ;)

Не видим да му је сметало да претходних десетак година буде у кадру са нарикачама сваки час (ако треба могу и да окачим сличице да илуструјем). Са Тодоровићем га нисам често виђала али сам Тома рече да га сматра часним човеком јер је преузео странку иако је пре тога планирао да се повуче.

Тешко да ће бити "опција 3" ...

И да "зна", не сме себи да призна (а камо ли другима) ...

Дебеле паре и велика обећања су у питању ...

Паре, него шта ;) То ми је трећа опција :D
Четврта је да је свестан своје неспособности и у томе има истине (човек сам себе најбоље познаје) мада мислим да га то не би спречило - врло безобразно је ономад појурио да буде потпредседник Владе иако има интелектуални капацитет таман толики да буде потпредседник кућног савета а исто тако му није сметало ни да прихвати место председника Скупштине иако је знао да ће бити моментално смењен. Или је можда само хтео да седне до кондуктерке? :roll:
Он зна да је неспособан али себи много придаје на значају и жели да буде неки фактор. Неко му је или дао дебеле паре или га је дебело уценио па да полети уместо Гојковићеве и зезне ствар.

Ne bih se slozio sa time da je nesposoban Toma. Sposoban je itekako i pametan, kad je uspeo na onakav nacin da izigra stranku, napravi budale od njih i jos pride im pokupi 80-90% simpatizera i bar pola clanova.

И шта је тиме добио? Паре које је могао да украде и да је остао у СРС и нико га не би ни питао где су ;) На власт није дошао ни овако ни онако нити ће.

Kako izracuna 27 000 glasova razlike???

Zvanicni rezultati 2.kruga predsednickih izbora odrzanih 03.02.2008. :

Tomislav Nikolic - 2.197.155

Boris Tadic - 2.304.467

Lose ti ide matematika nesto......

И шта је тиме добио? Паре које је могао да украде и да је остао у СРС и нико га не би ни питао где су ;) На власт није дошао ни овако ни онако нити ће.

Nije bas mogao tolika pare da ukrade, a ovako je dobio i svoju partiju i gomilu budala skupljenih sa svih strana (a glavni finansijer na Vozdovcu lik koji drzi Stepin vajat :hahaha1: , bitno je samo da se jede).

Na vlast mislim da ce doci i vec sam rekao u pnekoj od prethodnih poruka. SPS je samo probni balon za ove dve opstine (koje nisu tako zanemarljive), jer time nece ni jedni ni drugi izgubiti, a sa DSom (i najverovatnije SPSom) nakon parlamentarnih izbora (po svoj prilici nakon belog Sengena, jer je sad najavljen i od strane Evropskih zemalja) ce najverovatnije u koaliciju. I dok se pokaze ko je ko, eto nama jos jedne vlade koja ce da nas ukopane ukopava jos dublje.

U toj prici bi DS morao da odbaci prilepke u vidu Dinkica i Canka i ostalih partija i sa otprilike podjednakim brojem glasova ce formirati vladu sa SNSom i SPSom i naravno nesrecnim Rasimom, cisto da bi ispostovali manjine, a njemu ce dati najgore ministarstvo kao i sada (saradnja sa Hagom ili socijalnu politiku u drzavi gde ljudi sebi seku prste).

Ovaj scenario mi se nimalo na svidja, ali sve se odvija u prilog ovome pocevsi jos od nesuglasica u SRSu, pregovora sa ambasadorima ... i sada ako formiraju vlast sa SPSom na lokalu, jasno je kao dan sta je sledeci korak.

Nije bas mogao tolika pare da ukrade, a ovako je dobio i svoju partiju i gomilu budala skupljenih sa svih strana (a glavni finansijer na Vozdovcu lik koji drzi Stepin vajat :hahaha1: , bitno je samo da se jede).

Na vlast mislim da ce doci i vec sam rekao u pnekoj od prethodnih poruka. SPS je samo probni balon za ove dve opstine (koje nisu tako zanemarljive), jer time nece ni jedni ni drugi izgubiti, a sa DSom (i najverovatnije SPSom) nakon parlamentarnih izbora (po svoj prilici nakon belog Sengena, jer je sad najavljen i od strane Evropskih zemalja) ce najverovatnije u koaliciju. I dok se pokaze ko je ko, eto nama jos jedne vlade koja ce da nas ukopane ukopava jos dublje.

U toj prici bi DS morao da odbaci prilepke u vidu Dinkica i Canka i ostalih partija i sa otprilike podjednakim brojem glasova ce formirati vladu sa SNSom i SPSom i naravno nesrecnim Rasimom, cisto da bi ispostovali manjine, a njemu ce dati najgore ministarstvo kao i sada (saradnja sa Hagom ili socijalnu politiku u drzavi gde ljudi sebi seku prste).

Ovaj scenario mi se nimalo na svidja, ali sve se odvija u prilog ovome pocevsi jos od nesuglasica u SRSu, pregovora sa ambasadorima ... i sada ako formiraju vlast sa SPSom na lokalu, jasno je kao dan sta je sledeci korak.

mogu ti reći da nisam zadovoljan klopom tamo,nije vajat kao nekada:)

Back