Палма: Договор с Косовом за 15 дана

dejan624

Domaćin
Poruka
4.526
Лидер странке Јединстсвена Србија Драган Марковић рекао је да очекује да ће се преговори Србије и Косова наставити после данашњег одговора Србије ЕУ и да ће у наредних 15 дана бити постигнут „некакав договор“.

„Да ли ће бити овако или онако, али некакав договор ће бити постигнут“, казао је Марковић новинарима у Скупштини Србије.
http://www.srbijadanas.net/palma-dogovor-s-kosovom-za-15-dana/

ocekivano ispunce se dva gotovo pitanja na kojima SNS insistira i eto potpisane o overene kapitulacije
Šta je neprihvatljivo za SNS:

Vučić je naglasio da su za Srbiju bile neprihvatljive dve od osam tačka o kojima se pregovaralo u Briselu.
Lider SNS je rekao da Srbija nije pristala da se tri opštine sa većinskim albanskim stanovništvom pripoje opštinama na severu Kosova, jer bi se time promenio etnički sastav tog regiona u korist Alabanca.
"Nije dobijen nikakav odgovor o eventulanom prisustvu kosovskih oružanih snaga na tom prostoru". (Predlog Srbije je bio da Vlada dobije garancije da u Zajednici srpskih opština neće biti pristune kosovske snage bezbednosti).
"Nisu razjašnjene nadležnosti u oblasti zdravstva i obrazovanja". (Predlog Srbije da se ove oblasti budu u nadležnosti ZSO i da mogu da se finansiraju iz Srbije, nezavisno od kosovskog budžeta).
"Nisu dobijena razjašnjenja oko ustrojstva sudova". (Predlog Srbije je postojanje Apelacionog suda za ZSO).

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/376313/Vucic-Odluka-SNS-je-da-se-ne-potpise-sporazum

Лидер странке Јединстсвена Србија Драган Марковић рекао је да очекује да ће се преговори Србије и Косова наставити после данашњег одговора Србије ЕУ и да ће у наредних 15 дана бити постигнут „некакав договор“.

Да ли ће бити овако или онако, али некакав договор ће бити постигнут“, казао је Марковић новинарима у Скупштини Србије.

То је интелигенција Србије! IQ=0

Лудаци воде државу!

neka pošalju i palmu na pregovore pošto je vrlo obrazovan i pismen i da mu svira betoven dok potpisuje priznavanje nezavisnosti Kosova...
TREBA I NJEGA POZOVU NA PREGOVORE.MALI SU ONI LOPOVI KAKAV JE ON...mala smo mi zemlja koliko ima izdajnika i prodanih duša ovde..
Palma će za jednu žirafu prodati Kosovo...malo li je na ovu krizu...

пуј...... маму му главату..............цепаница од човека, ма није ни цепаница него ПАЊ.......

Sta je nas uslov EU za postizanje tog dogovora? Jos jedna zirafa u Jagodini? E, ko nama pregovara, cudo da Kosovo vec nije i u UN, EU, i svugde drugo. Pa vi ste najobicniji klosari, koji nemate ni trunku patriotskog duha u sebi. Treba vas nogama isutirati odakle ste i dosli, pa dovesti patriote koji ce da vas pohapse sve koji ste radili na izdaji i prodaji jedine zemlje koju imamo.

ma bagzzi..bre kažem ti ovo je katastrofa ko vodi državu da smmo mi normalna država takvi kao palma ne bi mogli da budu ni čistači cipela a ali na žalost palma je u ovakvoj srbiji jedan od najmoćnijih ljudi i za njega ne važi nikakav zakon..može da radi šta hoće...vidiš samo kako lupeta kaže može i ovako i onako...sve može kod palme...

Siguran sam da je u narodu problem, ne u državi.

mozda gesim, ali da je cela srbja na nivou jagodine, ne bi vam eston ni postavljali uslove

- - - - - - - - - -

mozda gesim, ali da je cela srbja na nivou jagodine, ne bi vam eston ni postavljali uslove

gresis,da je Kosovo na nivou Srbije vi bi imali zastavu ispred zgrade OUN

gresis,da je Kosovo na nivou Srbije vi bi imali zastavu ispred zgrade OUN

Wrong Turn

Ono sto mi hocemo je valjda 7 Srpskih opstina na Kosovu, a Kosovo nece biti priznato ni u kom slucaju?

Siptarisu ponudili 5.

ja hocu da mi bli gejts posalje par miljiona dolara. da vidimo kome ce se pre ispuniti zelja

- - - - - - - - - -

Wrong Turn

Ono sto mi hocemo je valjda 7 Srpskih opstina na Kosovu, a Kosovo nece biti priznato ni u kom slucaju?

Siptarisu ponudili 5.

ja hocu da mi bli gejts posalje par miljiona dolara. da vidimo kome ce se pre ispuniti zelja

- - - - - - - - - -

Vi hoćete svašta ali možete da blistate samo dok se ovo ne potpiše ..,

nakon toga ... sledi pakao jer radi se o jednoj zaostaloj sredini, mnogo zaostalijoj od Srbije ...
koja će morati mnogo da propati da bi obični Albanci živeli bolje ... :sad2:

a posle svega ovoga čeka vas ustrojavanje ..,
nema više dilovanje,, ovo ono ...

„Да ли ће бити овако или онако, али некакав договор ће бити постигнут“, казао је Марковић новинарима у Скупштини Србије.

Какав договор?Треба Д.Марковиќ да каже не договор,него капитулација биче потписана за 15 дана.

Back