Палма...Цецин заштитник

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/219663/Palma-pritiskao-partnere-u-vlasti-zbog-Cece-Raznatovic
POLITIČKE UCENE ZBOG POSTUPKA PROTIV VLASNICE OBILIĆA
Palma pritiskao partnere u vlasti zbog Cece Ražnatović

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, vršio je pritisak zbog sudskog postupka protiv Svetlane Ražantović Cece. Marković je, kako sazanje „Blic“, pretio i da neće glasati za pojedine zakone.
93746_1012-ceca-i-palma-foto-v-lalic_f.jpg

Marković pretio i da neće glasati za pojednine zakone
- Sada je besan što je napisana optužnica protiv njegove prijateljice. On je ranije pretio i vređao kada se pominjao sudski postupak protiv Cece. Poznato je da je bio potpredsednik stranke Željka Ražnatovića Arkana i da je prijatelj sa njegovom udovicom - kaže izvor „Blica“ koji je upoznat sa dešavanjima u Skupštini.

Marković juče nije želeo da komentariše navode o pritiscima.

- Neka sud radi svoj posao, nemojte da ste vi novinari stariji od pape - rekao je rezignirano Marković i zalupio slušalicu.
................................................................................................................................
Види народе српски...
под 1... ове сисе
под 2... како се доносе закони у Србији
под 3... ко нам доноси законе...
:per: :per: :per:

Ceca je nekom stala na zulj i sad taj neko zeli da je sredi i nece odustati dok u tome ne uspe.
Ne kazem da je nevina, ali nije ni kriva do te mere kako to oslikavaju.

Ceca je nekom stala na zulj i sad taj neko zeli da je sredi i nece odustati dok u tome ne uspe.
Ne kazem da je nevina, ali nije ni kriva do te mere kako to oslikavaju.

Pa nije ona kriva što se udala za krimosa, nije kriva što je svojim očima gledala kako taj isiti krimos šamara Minimaxa, nije ona kriva ni kad je u toj istoj Minimaxovoj emisiji jedna žena iz Hrvatske upitala NJU da li zna čiji je lančić koji nosi na vratu, aman, ma nije ona ništa i ničemu kriva, ona je naša ikona kako neko lepo postavio sliKicu:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

a ti si žensko? tek sada obratih pažnju. ... e, onda se kao i ceca pozovi na majčinstvo, baš kao i ceca, za SVE SVOJE GREHE.... jadna....

Jesam žensko ali se ne pozivam na Cecu ni u kom kontekstu, ja svoju decu odgajala bez Arkana i njemu sličnih, pa eto ispadoše siromašni ali pošteni i priznati, mislim nisu siromašni da nemaju šta jesti, ali u odnosu na Cecu jesu, ali se verujem moja deca nikad ne bi menjala sa njenom.

eblo vas majčinstvo --- ja sam se svoje dece svesno odrekla - tri puta. i uslugu sam toj nerođenoj deci učinala. i mnoge od vas biste da ste IKADA IMALE MOZGA.

Svaka ti čast curo, bolje da si abortirala kako ispade no da si rađala :hahaha: ti mali anđeli koje si ko zna kako začela sad se tamo negde, ko zna gde smeju i govore: vidi one moje matere, baš je bila coollllll, svaka joj čast, šta bi bilo od nas da smo morali sa njom proživeti vek:hahaha::hahaha::hahaha:

A TI SI JOŠ GORE ----- ČOVEK KOJI ZASTUPA TRULE VREDNOSTI

svaka budala može da bude otac i majka

САД ЋУ ТИ РЕЋИ ПОСЛЕДЊИ ПУТ.....
МАНИ СЕ ПОРОДИЦЕ.....ДЕЦЕ И РОДИТЕЉА....
АКО ТЕ МОДЕРАТОРИ ПОДРЖАВАЈУ, ЗАБОЛИ МЕ ТАКИ....
НИКАДА ВИШЕ....АМА БАШ НИКАДА ДА ИХ НИСИ СПОМЕНУЛА....
ПС
ГО.ВНА МОЖЕШ И ДАЉЕ ДА ЈЕДЕШ....
:per: :per: :per:

Svaka ti čast curo, bolje da si abortirala kako ispade no da si rađala :hahaha: ti mali anđeli koje si ko zna kako začela sad se tamo negde, ko zna gde smeju i govore: vidi one moje matere, baš je bila coollllll, svaka joj čast, šta bi bilo od nas da smo morali sa njom proživeti vek:hahaha::hahaha::hahaha:

evo štrecnula sam se od tvoje pameti i posebno, naročito, smajlijima potkrepljene duhovitosti :lol:

i moja cleo će biti majka, samo nije to baš njenom zaslugom. priroda, produženje vrste - to je čudo.

ostalo - tupost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back