NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pardoniram, Šopen je u pitanju. Čini mi se da mu je on svirao na uvce onomad![]()
de, odjebi. po šopenu.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/219663/Palma-pritiskao-partnere-u-vlasti-zbog-Cece-Raznatovic
POLITIČKE UCENE ZBOG POSTUPKA PROTIV VLASNICE OBILIĆA
Palma pritiskao partnere u vlasti zbog Cece Ražnatović
Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, vršio je pritisak zbog sudskog postupka protiv Svetlane Ražantović Cece. Marković je, kako sazanje „Blic“, pretio i da neće glasati za pojedine zakone.
![]()
Marković pretio i da neće glasati za pojednine zakone
- Sada je besan što je napisana optužnica protiv njegove prijateljice. On je ranije pretio i vređao kada se pominjao sudski postupak protiv Cece. Poznato je da je bio potpredsednik stranke Željka Ražnatovića Arkana i da je prijatelj sa njegovom udovicom - kaže izvor „Blica“ koji je upoznat sa dešavanjima u Skupštini.
Marković juče nije želeo da komentariše navode o pritiscima.
- Neka sud radi svoj posao, nemojte da ste vi novinari stariji od pape - rekao je rezignirano Marković i zalupio slušalicu.
................................................................................................................................
Види народе српски...
под 1... ове сисе
под 2... како се доносе закони у Србији
под 3... ко нам доноси законе...![]()
![]()
![]()
Ti baš imaš pik na Cecu. Ugradi ženo silikone, smiri negativnu energiju idi tucaj se.
Ti baš imaš pik na Cecu. Ugradi ženo silikone, smiri negativnu energiju idi tucaj se.
Ceca je nekom stala na zulj i sad taj neko zeli da je sredi i nece odustati dok u tome ne uspe.
Ne kazem da je nevina, ali nije ni kriva do te mere kako to oslikavaju.
A što ne bi ti da odjebeš, jel te to Ceca učila lepom ponašanju![]()
A ti bi kanda da baš ličiš na Cecu, ugradi ti silikone, izvadi salo iz guzice pa ga stavi na usne i eto ti, srećna ti![]()
mene si ti učio lepom ponašanju, uloži prigovor uvaženom sebi![]()
Ja sam samo svoju decu učila lepom ponašanju, a tebe kanda, paaaa, hmmmm, očigledno ko te uči, jadna ti.![]()
Каква крушкица...pod 4 .... ko nam, posebno KO NAM TO KOMENTARIŠE....
DE, OLADI
Каква крушкица...
Ти си нагњила крушка....
![]()
a ti si žensko? tek sada obratih pažnju. ... e, onda se kao i ceca pozovi na majčinstvo, baš kao i ceca, za SVE SVOJE GREHE.... jadna....
Ceca je nekom stala na zulj i sad taj neko zeli da je sredi i nece odustati dok u tome ne uspe.
Ne kazem da je nevina, ali nije ni kriva do te mere kako to oslikavaju.
eblo vas majčinstvo --- ja sam se svoje dece svesno odrekla - tri puta. i uslugu sam toj nerođenoj deci učinala. i mnoge od vas biste da ste IKADA IMALE MOZGA.
A TI SI JOŠ GORE ----- ČOVEK KOJI ZASTUPA TRULE VREDNOSTI
svaka budala može da bude otac i majka
Svaka ti čast curo, bolje da si abortirala kako ispade no da si rađalati mali anđeli koje si ko zna kako začela sad se tamo negde, ko zna gde smeju i govore: vidi one moje matere, baš je bila coollllll, svaka joj čast, šta bi bilo od nas da smo morali sa njom proživeti vek
![]()
eblo vas majčinstvo --- ja sam se svoje dece svesno odrekla - tri puta. i uslugu sam toj nerođenoj deci učinala. i mnoge od vas biste da ste IKADA IMALE MOZGA.
Svaka ti čast curo, bolje da si abortirala kako ispade no da si rađalati mali anđeli koje si ko zna kako začela sad se tamo negde, ko zna gde smeju i govore: vidi one moje matere, baš je bila coollllll, svaka joj čast, šta bi bilo od nas da smo morali sa njom proživeti vek
![]()
Čega se pametan stidi- time se budala ponosi!