... i pise vam - sta? I zasto bas to? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni je ovo pisalo ranijemajcheki:![]()
![]()
![]()
Dobro jutro lepotice
Zašto... pa kako da ne obožavam svoj telefon kad mi se od rane zore tako obraća? I šta posle smaraju kako se ne razdvajamo ni sekund preko dana, kad on baš zna šta treba da mi kaže![]()
![]()
![]()
Ruška, ti li si?majcheki:![]()
![]()
![]()
Dobro jutro lepotice
Zašto... pa kako da ne obožavam svoj telefon kad mi se od rane zore tako obraća? I šta posle smaraju kako se ne razdvajamo ni sekund preko dana, kad on baš zna šta treba da mi kaže![]()
![]()
![]()
*misutka*:Ruška, ti li si?majcheki:![]()
![]()
![]()
Dobro jutro lepotice
![]()
![]()
![]()
etotako:meni pise nokia ili tako nesto
retko gasim telefon... ne znam zasto to ljudi rade :?
prvo, imas opciju da ga potpuno utisas
drugo, uvek mozes da ga ostavis negde daleko od sebe dok spavas... recimo... u drugoj sobi, na terasi![]()
![]()
E i meni pise to isto!A nisam Ruska....majcheki:![]()
![]()
![]()
Dobro jutro lepotice
![]()
![]()
Ni ja ga nikada ne gasim!etotako:retko gasim telefon... ne znam zasto to ljudi rade :?
pa normalno... zasto bi se cimala svakog jutra oko toga ... ne znam ni gde je ponekadchokolada:Ni ja ga nikada ne gasim!etotako:retko gasim telefon... ne znam zasto to ljudi rade :?![]()
kapiramNina2:Gasim telefon kad zaista zelim potpuni mir bez naknadnog objasnjenja 'zasto mi se nisi javila?' jer to se desava kad iskljucim samo zvono. Ovako, iz postovanja do osoba koje bi zvale, odnosno da ne bi mislile da eto, mozda samo njima ne zelim da se javim, jednostavnije ugasim telefon i time resim problem.
etotako:kapiramNina2:Gasim telefon kad zaista zelim potpuni mir bez naknadnog objasnjenja 'zasto mi se nisi javila?' jer to se desava kad iskljucim samo zvono. Ovako, iz postovanja do osoba koje bi zvale, odnosno da ne bi mislile da eto, mozda samo njima ne zelim da se javim, jednostavnije ugasim telefon i time resim problem.
moji prijatelji su navikli i na to da namerno necu da im se javim![]()
ne ljute se![]()
nego zovu neki drugi dan
avesic:etotako:kapiramNina2:Gasim telefon kad zaista zelim potpuni mir bez naknadnog objasnjenja 'zasto mi se nisi javila?' jer to se desava kad iskljucim samo zvono. Ovako, iz postovanja do osoba koje bi zvale, odnosno da ne bi mislile da eto, mozda samo njima ne zelim da se javim, jednostavnije ugasim telefon i time resim problem.
moji prijatelji su navikli i na to da namerno necu da im se javim![]()
ne ljute se![]()
nego zovu neki drugi dan
kakvi ste bre to foliranti,,,ova gore vara sebe a ovaj dole laže sve nas ,,,, zar nije najpoštenije kada isključiš zvono da nakon nekog vremena proveriš zvanja i javiš se ljudima i kažeš isključeno mi zvono,,, bre ,,,,,,samo istina i gotovo