Палестинци: Опет ћемо ратовати у Босни ако затреба!

eremita:
Ето, а ја их, кретен, браним од напада Израела........јбг......
Beavis%20And%20Butthead_Pic_4.gif

Tako ti je to brale, ja sam te na vreme upozoravao!
Sad ćeš da se bakćeš i sa Palestincima i sa Jevrejima.
Ja lepo rekoh ćuti Mito nije u redu, a on jok - ua Amerika, ua Jevreji, ua Palestinci.... demokrate...

bogibatina:
...kako god hoces...nije bilo zlonamerno...

Мада у Босни се знало и када и из ког правца ће Муџахедини да крену и колико их је и како се зову...
Јел` да?
Енглези (што мрзе Шарона) тврде да је МОСАД давао податке о Муџахединима.

bogibatina:
...ma, znao sam, samo sam mu hteo reci da mu ne pristaje...
Пази,ја то разумем.За ових пар година,на форуму је продефиловало толико чудних ликова,да са после дискусија са њима човек запита да ли је он луд,или га праве лудим! Тако да могу да разумем његову неверицу да постоје људи који хоће да нормално причају,без подметања,смицалица и надметања ко је најпаметнији у трућању.И ја се повремено запитам,кад се појави неки уврнут лик да нисам постао Алиса у Земљи чуда!

misoni:
Колега Лаци,ви се не слажете са оценом да је овај форум врло живописно место?:confused:
Напротив, управо зато ми се и свиђа. Почевши од тога што има разно-политчки опредељених. Сморно је кад се само истомишљеници нађу ... Где је онда полемика ?
Ја ћу, ево већ други пут, да изјавим како ми се овај форум највише допада. Док сам "робијао" чачкао сам се с онима на Б92, ни издалека није лепо као овде.

Ал да модератори не помисле нешто друго - да појасним : Овде је пре свега лепо што се чешће дозвољава (затварају очи) више говорне слободе. Ако се то укине, сав шарм ће нестати. Стерилност на форуму није ни здрава ни пожељна. Није ни привлачна.

Back