Rekoh ja tebi da proizvodiš ćacije.Jok, ja to iz poštovanja, veliko slovo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekoh ja tebi da proizvodiš ćacije.Jok, ja to iz poštovanja, veliko slovo![]()
Да, ти имаш неке друге амбиције са партнерима из неких формација јужне српске покрајинеNemam politicke ambicije
ima hvala Bogu dosta boljih od mene
al i od tebe i tebi slicnih sorosevaca na uzici duboke drzavei okupatora srpskih
Од пада Надстрешнице, отворио си брдо тема у одбрану Вучића и славу Сороша.ja ne podrzavam nikoga od vas sorosevaca niti ikada jesam
\
Kremlj je jedini prijatelj kojeg imamo
A oni znaju sta je za nas najbolje
аЛ ТИ Сочињеније...
И ти си ћаци?
Добро...
Ти си овим Постом хтео да кажеш да је боље бити Издајник у рукавицама него без њих...
тј.
лепши нам Издајник вучић него Издајник Ђилас,лакше ће прогутамо ,шта?
pa pise lepo da bi vlada bila "ekspertska" sa djilasom i njegovim kadrovima
da to traze blokaderi bila i vest na n1 u medjuvremenu obrisana
тамо где обавља сва људска врста у тоалету а не по јавним површинама и туђим двориштима ко виPa gde obavljaju svoje fiziološke potrebe?Iza oblaka?Ostavljaju to za sutra?
Pa zato što je to vučićev spin koji plasira, jedna od milion laži koje izlaze iz njegovih odvratnih usta.pa pise lepo da bi vlada bila "ekspertska" sa djilasom i njegovim kadrovima
da to traze blokaderi bila i vest na n1 u medjuvremenu obrisana
Brisel?Rodiš se kao slobodan čovek ali zato biraš da postaneš rob
da drugo odlučuje šta je dobro za tebe
Ja to iza drške od metle.A ti?тамо где обавља сва људска врста у тоалету а не по јавним површинама и туђим двориштима ко ви
Srbijo rupo Evropeтамо где обавља сва људска врста у тоалету а не по јавним површинама и туђим двориштима ко ви
Ma koga briga za tu njegovu kvazi vecinu pa stvari su se promenile.Onim ogromnim protestom je dokazano da narod zeli promene,inace se ne bi okupili u tolikom broju.
Ja radim sa ljudima svaki dan.
Slusam sta govore i niko ne moze Vucica vise da smisli i svi jedva cekaju da mu vide kraj.
Evo izadji na ulicu i pitaj bilo kojeg coveka koji nije SNS fan da li zeli Vucic da formira novu vladu i svako ce ti odgovoriti sa ne.
Ti se ovde predstavljas kao protiv Vucica,a svaki put sa onakvim objavama podsecas ko ima vecinu...pa onda dajes do znanja da si protiv izbora,pa onda govoris kako svi treba da se pomirimo sa time da ce Vucic da vlada do 2027.
To ne mozes da pises,ako si protiv Vucica.Ne dajes nikakva resenja.
Kazes nisi niciji bot.
Sta si neutralan???
Sta pumpas onda i za koga???
Pumpas u prazno celo vreme,jel to cilj?
Da se nista ne desi?
опоѕиција је из истог система као и режим већ деценијама.
само су улоге подељене.
нама треба чишћење од система.
народ је великим дјелом прогледао
дакле решење је урпаво то ЕхПЕРТСКА ВЛАДА .........
биће то влеики број професора попут оног ректора који подржава студенте, потом још доста њих... они ћеса собом повући не политичке персоне који су стручњаци так ода се све области покрију са збиаљ неисквареним кадром и олошимавећ честитим људима који су стручњаци
одмах ће се инситуције ослободити ... РЕЖИМ АЛИ И ДОБАР ДЕО ОПОЅИЦИЈЕ ПОТООНУЋЕ У ЗАТВОР ... кад се они позатварају због огормне корупције испливаће ту свашта...
после тога ће се расписати нромални слободни збори где ће се кандидовати нове партије а народ ће имати времен да простудира...
Bukvalno čova živi u 19om veku.Да, тако и треба да буде,
као мама и тата у кући.
Таман посла да су они заиста супротстављени !
Мада им то желе непријатељи ...
А нама Србима не треба.
Шта ћемо сад ?
Ма народу сте ви јасни од самог почетка, не залуђуј се !
Ово ти је залуђивање пар екселанс !
Какви бре експерти,
па немамо ми веће политичке експерте од оних који су активни политичари !
Не глуме у филмовима професори са ФДУ,
нити утакмице играју професори са ДИФа !
Даље, спомињеш неке честите људе ... бла, бла, трућ, трућ
Твоје залуђивање је равно оном комунистичком занесењаштву од пре сто година,
али њима се може опростити наивнаост,
јер није било искуства
... ко га је зајеббао !
Šta je sa tobom i ProGlasom? Eno i moj ćale ima neki predosećaj da su "up to no good" u skorijoj budućnosti. Ne vidim lično da imaju neki uticaj, ali reko mi ćale da je primetio da kao idu i "pričaju sa narodom" kao drže neke manje tribinice i to, kao da ispadnu "relatable".Čija bi bila? ProGlasova?
Što ne obojicu, zašto ne ubrzati propast Srbije tako što ćemo udvostručiti efekat. (napomena: ne verujem u ovo što sam napisao, samo budala u to može da veruje)Nećemo ni Kurtu ni Murtu !
![]()
Koliko već dugo padaju maske? Koliko dugo Vučić pada, i sve ostalo nebuloze? Šta trebam da očekujem, overhajpujete stvari bez razloga, u redu je trošiti nekad vreme ljudi smo, ali nekad stvarno pomisli da neki ljudi žive i dišu od mržnje prema Vučiću i da im to daje smisao u životu, bukvalno da ga nema našli bi nekog drugog da mrze ili bi skočili sa litice.Pale su maske, avova propaganda koju preko botova ubacuje u narod, pa i na forum je glupa!
Rodiš se kao slobodan čovek ali zato biraš da postaneš rob
da drugo odlučuje šta je dobro za tebe
Trazili su vladu eXperata.Pale maske: Studenti blokaderi traže Đilasovu vladu!!!
Kako prenosi opozicona Nova S, studenti iz Niša predložili su tzv. ekspretsku Vladu, koju konstantno potencira opozicija i njen lider Dragan Đilas.
Samim tim, studenti blokaderi pokazali su koliko njihovi protesti zapravo jesu politički, kao i koju stranu Srbije zapravo podržavaju.
![]()
https://www.b92.net/info/politika/1...nti-blokaderi-traze-djilasovu-vladu-foto/vest
Maske padaju
Djilas je resio posto poto da zasedne na vlast
Koliko vas sendvicare placaju da masno lazete?Pale maske: Studenti blokaderi traže Đilasovu vladu!!!
Kako prenosi opozicona Nova S, studenti iz Niša predložili su tzv. ekspretsku Vladu, koju konstantno potencira opozicija i njen lider Dragan Đilas.
Samim tim, studenti blokaderi pokazali su koliko njihovi protesti zapravo jesu politički, kao i koju stranu Srbije zapravo podržavaju.
![]()
https://www.b92.net/info/politika/1...nti-blokaderi-traze-djilasovu-vladu-foto/vest
Maske padaju
Djilas je resio posto poto da zasedne na vlast
Napisao 145 posta i vec "zna" da li je neko "sendvicar". Sto se krijete iza novih nickova ako niste "sendvicari" sami?Koliko vas sendvicare placaju da masno lazete?
Ово је оправдано. Помаже Чваркову да реши случај Корњаче Рада па је детету врућина од посла.
Zar morate sve da zaposlite sto jebbete?
Пословни и политички партнер АВ.Који вам је тај Ђилас?