- Poruka
- 130.085
zasto mi drzimo palac a ameri drze prekrstene prste za srecu?
i sta bolje deluje?
efikasnije je?
i sta bolje deluje?
efikasnije je?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deluje dobra misao, želja, molitvazasto mi drzimo palac a ameri drze prekrstene prste za srecu?
i sta bolje deluje?
efikasnije je?
'Palac za sreću' nije podignut palac poput lajk simbola već palac savijen prema dlanu i stisnuta pesnica.To dizanje palca na gore je vrzano za glatiarske borbe...
A za prekstene prste iskreno ne znam kako je i odakle to poteklo.
koji deo teorije o prsti fige tebi smetaSve su to babine gatke, ne radim ništa od toga. Dakle ako mi neko drži fige da mi nešto uspije-ako ne uspije da mu otfikarim prste?
Jedino pametno objašnjenje što neko drži fige dok nešto traje je da smiri drhtanje svojih ruku dok iščekuje.
Amerikanci drze prekrstene prste zato sto je to 'Rule of the thumb'!zasto mi drzimo palac a ameri drze prekrstene prste za srecu?
i sta bolje deluje?
efikasnije je?
Amerikanci drze prekrstene prste zato sto je to 'Rule of the thumb'!
ne znam kako se izvodi domace drzanje palca za srecu - kako se to drze palcevi za tu namenu da eksperimentalno probam?
Inace znam za jezicku frazu 'drzim ti palceve - da ti uspe' ali nikad nisam video da to nekako i efektivno radi?
Po toj liniji i 'cross my fingers' je izraz nade da ce sve da bude u redu (protiv uroka).
ne znam kako se izvodi domace drzanje palca za srecu - kako se to drze palcevi za tu namenu da eksperimentalno probam?![]()